Nečekaná zápletka! Karlos Vémola se měl doznat policii v kauze „tygři“

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nedávna kauza Karlose Vémoly okolo nelegálního chovu a distribuce vzácných bílých tygrů nabrala zcela nový spád. Přečtěte si nejnovější vývoj situace, který se udál v posledních hodinách.

Karlos Vémola lítá v průšvihu Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola lítá v pořádném průšvihu. K pochybení se přiznal

Policejní vyšetřování Karlose Terminátora Vémoly přineslo nové podrobnosti. Státní orgány ho stíhají za pořízení, chov a další distribuci mláďat bílých tygrů. Legendární MMA zápasník nejprve vinu popíral a celou věc považoval za nafouknutou bublinu před jeho květnovým zápasem s Patrikem Kinclem. Teď však přišla z jeho strany otočka.

Karlos Vémola ještě v polovině dubna tvrdil, že nejde o nic nového a žádné vězení mu nehrozí. Jenže postupem času se ukazuje, že je celý problém mnohem hlubších rozměrů. Úřady nařídily v jeho sídle v Měchenicích sérii prohlídek a kontrol příslušných dokladů. Sám terminátor nepřikládal navenek této nepříjemné situaci význam, jenže na konci května mělo z jeho strany zaznít nečekané doznání:

„S obsahem a popisem vydaného zahájení trestního stíhání souhlasím, k jednání se doznávám. Celé věci velice lituji.“, píše portál extra.cz.  Zdroje stejného webu dále uvádí, že on sám se vědomě dopustil de facto podvodu s falešnými papíry ve snaze legalizovat jedno zvíře. Policistům třeba tvrdil, že mu chtěl oba tygříky předat úplně neznámý chlap. A že si je vzal, protože mu ten člověk tvrdil, že je jinak utopí. Na to zda, a kdy případně vyjde najevo celá pravda, si budeme muset ještě počkat. Minimálně do té doby, než policie učiní oficiální závěr vyšetřování.

Z tohoto je každopádně patrné, že Karlos Vémola přeci jen vědomě porušil zákony a nyní si za to ponese zodpovědnost. Zatím není jasné, jakým směrem se bude kauza dále vyvíjet, obvinění ale již bylo vzneseno. Celou situaci budeme i nadále monitorovat a přineseme vám nejčerstvější zprávy o celém vývoji.

Karlos Vémola v květnu prohrál s rivalem Patrikem Kinclem na body, větší zápasovou pauzu ale rozhodně neplánuje. Už na konci července by se měl představit na pražské Štvanici, kde by rád poslední nezdar napravil. Teď je ale jisté, že mu kauza ohledně tygrů bude dál narušovat přípravu minimálně po mentální stránce. Uvidíme, jestli sám Terminátor k nejnovějšímu vývoji a informacím o doznání vydá nějaké prohlášení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyhlíží další výzvu

Vémola vyměnil odpočinek za další výzvu! Letošní Štvanice se rýsuje vskutku parádně

Odpočívat se nebude. Karlos Terminátor Vémola si hodlá napravit reputaci dříve, než mnozí fanoušci čekali. Návrat Terminátora do klece...

Ondřej Novotný a Karlos Vémola

Vémola s Novotným spřádají velkolepé plány: bude odveta století pro sto tisíc lidí?

Karlos Vémola a Ondřej Novotný spolu očividně řeší Terminátorovu budoucnost. Jak by mohl vypadat Karlosův poslední fight?

Karlos Vémola nabídl své vyjádření k zápasu

Karlos Vémola reaguje na drtivou porážku. V jednom už má definitivně jasno

Prší na něj kritika ze všech stran. Karlos Terminátor Vémola má ale spíše než s hejtry problémy sám se sebou. Prohra s Patrikem Kinclem na...