Vémola s Novotným spřádají velkolepé plány: bude odveta století pro sto tisíc lidí?

Karlos Vémola a Ondřej Novotný spolu očividně řeší Terminátorovu budoucnost a zřejmě jsou ve hře i skutečně velkolepé plány. Jak by mohl vypadat Karlosův poslední fight?

Ondřej Novotný a Karlos Vémola Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Odveta století a stylový konec kariéry?

Po hořké prohře s Patrikem Kinclem začal Karlos Vémola uvažovat o tom, zda není čas pověsit rukavice na hřebík a přenechat souboje v kleci mladším a vitálnějším. Už před samotným zápasem Terminátor pohrozil, že pokud se nedokáže v oktagonu vypořádat s Kinclem, rozhodně nepůjde do odvety s Attilou. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Attila Végh se však nechal slyšet, že by o odvetu s Vémolou pořád stál, zároveň ale uznal, že Karlosovu rozhodnutí naprosto rozumí. „Nedivím se mu (...) A člověk musí vyhodnotit, že to není sport, který by se dal dělat do konce života. Je to sport, v němž si člověk musí jednou říct stop a předat štafetu mladým. Ti ať se perou a ničí,“ řekl pro CNN Prima News.

Po Attilově vyjádření začal Karlos obracet a zatím se zdá, že odveta přece jen bude: „Ano, před zápasem jsem hlásil, že zápas s Attilou Véghem, pokud nevyhraju s Kinclem, asi nemá cenu. Pořád si to myslím, protože Attila Végh je lepší. Na druhou stranu mě dojalo, když Attila říkal, že taky prohrál a já mu dal šanci. Vážím si toho, co řekl a díky tomu, že je to podepsané a domluvené, se to nebude shazovat mojí vinou. Pokud OKTAGON i Attila budou mít o ten zápas zájem, tak já do něj nastoupím,“ pronesl Vémola ve Fight Cast One.

Do té doby Vémolu čekají ještě další zápasy. Ani ne za měsíc ho čeká souboj na letní show na Štvanici (s kým, zatím není jasné) a v plánu je také fight s Pavolem Langerem, který si tuhle šanci vybojoval v Oberhausenu proti tvrdému vikingovi Alexandru Poppeckovi.

MMA - aktuální kurzy zde

O konci Karlosovy kariéry mnozí neradi slyší, logicky počínaje promotéry Oktagonu, pro které je Karlos z hlediska sledovanosti a mediálního humbuku, který kolem sebe dokáže vytvořit, zlatým bludišťákem. Ondřej Novotný se k Vémolovým slovům o ukončení kariéry vyjádřil věcně a jasně – pokusí se vymyslet dostatečně zajímavý plán, aby Karlose přiměl zvážit možnosti.

„Mám pro něj připravené plány a myslím, že se mu budou líbit. Měly by v něm probudit ten oheň, aby na konci roku ještě nekončil, ale samozřejmě mi on musí říct, kdy je ten čas. Nebudu ho přemlouvat, ale předložím mu nějaké věci, které jsem vymyslel a o kterých si myslím, že by mohly být fajn. A je na něm, jestli se mu to bude nebo nebude líbit,“ objasnil svůj postoj Novotný.

Podle toho, o čem si pánové povídali na beznadějně vyprodaném koncertu Marka Ztraceného, oba očividně hodlají dostát svým slovům a společně spřádají plány. „Uprostřed Edenu bych si tu klec dokázal představit. To by byla odveta s Attilkou na Edenu. Jsme tady se šéfem v Edenu na stadionu. O čem myslíte, že se bavíme,“ zveřejnil Karlos na svém instagramu.

Je tedy možné, že skutečně společně uvažují nad akcí obřích rozměrů. Dokázali by nalákat celých sto tisíc lidí? Pravděpodobně by hrálo roli, zda by šlo o odvetu s Attilou Véghem, po níž by přišly další souboje, nebo jestli by byla akce pojatá jako velkolepé ukončení Terminátorovy kariéry. „... bude to grand finále. To bude ten můj poslední zápas, kdy se s celou touhle jízdou rozloučím,“ pronesl Karlos ve Fight Cast One.

Uvidíme tedy, na čem se Novotný s Karlosem dohodnou a jak to s Vémolovou kariérou dopadne, jisté ale je, že ať už to bude u příležitosti konci Terminátorovy kariéry nebo ne, Oktagon má velké ambice a prodat sto tisíc lístků je nepochybně jen jedna z mnoha met.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bude odveta Sivák vs. Lengál?

Odveta v MMA? Lengál nemá problém opět vyzvat zvučné jméno. Soupeři poslal vzkaz

Václav Sivák a Vladimír Lengál si střihli minulý rok třaskavý zápas, teď se začíná skloňovat slovo odveta. Šel by Lengál znovu do...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci

Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém...