Odveta v MMA? Lengál nemá problém opět vyzvat zvučné jméno. Soupeři poslal vzkaz

Václav Sivák a Vladimír Lengál si střihli koncem minulého roku pěkně třaskavý zápas a teď se začíná skloňovat slovo odveta. Šel by Lengál znovu do přestřelky s Bad Boyem?

Bude odveta Sivák vs. Lengál? Foto: Facebook/HEROES GATE

Odveta tentokrát pod pravidly MMA?

Minulý listopad se v rámci Heroes Gate 26 potkali v ringu dva skvělí bojovníci Vašek Sivák a Vladimír Lengál. Oba byli tou dobou v nejlepší možné formě, Sivák měl za sebou tvrdý kemp v Thajsku a několik úspěšných zápasů a Lengál si připsal tak výrazné výhry, že se mu podařilo získat kontrakt v Oktagonu. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Protože Lengál přijal fight pod pravidly K1 (3x3, 65 kg) na poslední chvíli a šlo o short notice zápas, už od začátku byl favorizovaný spíše Bad Boy, který byl odhodlaný uzmout si výhru pro sebe. To dával najevo už od začátku zápasu, kdy neúnavně obouchával soupeře od hlavy až k patě. Vladimír Lengál houževnatě odolával a dělal první poslední pro to, aby zápas neskončil předčasně.

Ke konci už bylo znát, že utrpěla jeho fyzička a začal ve dvojáku před soupeřem ustupovat. Podařilo se mu ustát zápas do konce, ale navzdory pár tvrdým výbušným pokusům, kterými na konci Siváka nemile překvapil, ho Bad Boy porazil na body.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Jak už to tak ve světě bojových sportů bývá, po několika měsících se začíná mluvit o odvetě. Vladimír Lengál takovou možnost nadhodil na instagramu: „Když by jste to chtěli vidět, no problém. @badsivak je frajer, že to vzal, mohl jen ztratit, respektuju ho, má vše před sebou,“ ocenil svého někdejšího (a možná budoucího) soupeře Vlado.

Ačkoli Lengál svou ochotou jít v Heroes Gate 26 na poslední chvíli se Sivákem do ringu zachránil situaci, projevil i tak svému přemožiteli respekt a dal jasně najevo, že pokud si je fanoušci přejí vidět spolu pohromadě, bránit se tomu nebude.

Václav Sivák má ve zvyku si obvykle promýšlet, s kým půjde do zápasu, než vydá nějaké oficiální vyjádření, a tak zatím těžko říct, co si o případné odvetě myslí. Vašek je známý svým temperamentem, a pokud se mu potenciální zápas nezamlouvá, nebojí se to dát hlasitě najevo. Už odmítl mnohé vyzyvatele, ale vzhledem k tomu, že v poslední době naznačuje, že by si rád v budoucnu zkusil boj v malých rukavicích, odveta s Lengálem by mu mohla i v tomhle kontextu dávat smysl.

Připomeňte si první zápas Lengál vs. Sivák:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je světovou hvězdou postoje

Vašek Sivák přibližuje, jak je to s jeho přesunem do MMA

Hvězdný Václav Sivák už v sobotu poprvé v letošním roce vběhne do ringu. Při té příležitosti se rozpovídal o aktuální přípravě i...

Vítěz večera Ronald Paradeiser

V Oberhausenu shrábl tučný bonus, teď vyhlíží titulový reparát s Černým panterem

Jeden z nejlepších slovenských MM bojovníků současnosti znovu prokázal svoje kvality. Rony Paradeiser si připsal čtvrtou výhru v řadě a po...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...