V Oberhausenu shrábl tučný bonus, teď vyhlíží titulový reparát s Černým panterem

Jeden z nejlepších slovenských MM bojovníků současnosti znovu prokázal svoje kvality. Rony Paradeiser si připsal čtvrtou výhru v řadě a po zápase znovu pohlédl do očí své nemesis.

Vítěz večera Ronald Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Paradeiser je blízko odvetě s Keitou. Kdy a kde by se mohli utkat?

Slovenský zápasník Rony Paradeiser si nahlas řekl o titulovou šanci v lehké váze. Jeho precizní výkon tentokrát na turnaji Oktagon 44 v Oberhausenu odnesl zkušený Angličan Andrew Fisher, který od samého začátku tahal za kratší konec provazu. Velkolepé představení ve velkém stylu zaslouženě vyneslo Paradeiserovi 5000 EUR za Tipsport výkon večera a slova chvály ze všech stran.

Famozní boxing založený na rychlém pohybu i technice a nečitelné střídání gardů. To byly hlavní ingredience vítězného receptu, který pro svého soupeře umíchal vytáhlý slovenský bijec Ronald Paradeiser. Veterán Bellatoru Andrew Fisher sice ukázal, jaký je „držák“ a navzdory velkému bití nepadl před časovým limitem, o vítězství 26letého Ronyho ale nemohlo být žádných pochyb.

Už před zápasem Paradeiser avizoval, že pokud neporazí Andrew Fishera, odvetu s Keitou si nezaslouží. Souboj s o generaci starším protivníkem ale od začátku držel pevně ve svých rukou. Jeden tvrdý úder střídal druhý a do toho kopal nepříjemné lowkicky a roundkicky na žebra. Obličej bezmocného Fishera se brzy zalil krví.

Velké vítězství slovenského bojovníka ocenil i přítomný double champ Losene Keita, který ihned po utkání přispěchal do klece na staredown. Vzájemné odvetě, zdá se, nic nestojí v cestě, což nepřímo potvrdil i promotér Ondřej Novotný.

Paradeiser vs Keita staredown Foto: OKTAGON MMA

„Zápas jsem si moc užil. Podřídil jsem mu vše, věděl jsem, že pro moji další budoucnost v lehké divizi je naprosto zásadní. Za bonus jsem moc rád, v rodině se ty peníze utráci daleko snadněji, než by se mohlo zdát, tím spíše když očekáváme druhý přírůstek. Každopádně velká část těchto peněz půjde do přípravy na Keitu.“, svěřil se na pozápasové tiskové konferenci Paradeiser.

Losena Keitu ovšem čeká ještě předtím titulová řežba o právoplatný titul v pérové váze. Jeho soupeřem bude na pražské Štvanici Maté Sanikidze. Odveta s Ronym by mohla přijít na řadu na turnaji v Bratislavě, kam se Oktagon vrací 7. října.

Připomeňte si první vzájemný duel, který nabídl skvělou podívanou a vítězství Keity na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer je prozatímním držitelem pásu

Vémola hodnotí svého dalšího protivníka. Co si Terminátor myslí o Langerovi?

Sobotní výhra Pavola Langera byla pro mnohé velkým překvapením. 🥳 Slovenskému obrovi to vyneslo prozatímní šampionský pás a souboj s...

Patrik Kincl hodnotí duel Vémola vs Langer

Kincl nabízí svůj recept na Karlose. V čem vidí Langerovu výhodu?

Pavol Langer dokázal vyhrát a získal tak nejen prozatímní titul šampiona, ale také šanci utkat se s Terminátorem. Jak vidí Langerovy šance...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...