Vémola hodnotí svého dalšího protivníka. Co si Terminátor myslí o Langerovi?

Sobotní výhra Pavola Langera byla pro mnohé velkým překvapením. Slovenskému obrovi vítězství vyneslo prozatímní šampionský pás a souboj s Karlosem Vémolou. Co si o svém protivníkovi Terminátor myslí?

Pavol Langer je prozatímním držitelem pásu Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Langera čeká Terminátor. Co si o novém Vémola soupeři myslí?

Výhra Pavola Langera proti drsnému německému vikingovi Alexandru Poppeckovi mnohé překvapila. Pánové se během turnaje Oktagon 44 v Oberhausenu utkali o prozatímní pás šampiona a šanci střetnout se v kleci s českým Terminátorem Karlosem Vémolou.

Poppeck byl od začátku přesvědčený, že se s Karlosem v kleci potká a Langera sebevědomě označoval za pouhou překážku, kterou je třeba odstranit. Faktem je, že z Poppecka šel po zápasu s Martinem Zawadou respekt, byl to totiž jeden z nejkrvavějších soubojů Oktagonu a Poppeck v něm předvedl zdánlivě nezdolnou dominanci.

Pavol Langer však na Ironsida pilně trénoval a nenechal se rozhodit ani Poppeckovými řečmi, ani jeho brutalitou. Poppeck svého soupeře očividně podcenil a v některých chvílích, kdy na něj Langer razantně udeřil, bylo v jeho obličeji znát překvapení.

Výsledek Poppecka ale trochu překvapil, označil ho za kontroverzní a někteří němečtí fanoušci nazvali jeho prohru krádeží. Poppeck zároveň uznal, že šlo o velmi vyrovnaný zápas a muselo být hodně těžké ho bodovat„Byl to velmi těsný zápas, nebylo to lehké bodovat. Mohlo to jít na obě strany. Určitě to nebyla krádež, ale viděl jsem se těsně vyhrát kvůli kontrole a damage,“ vyjádřil se v rozhovoru pro Ruik.cz.

MMA - aktuální kurzy zde

Karlose Vémolu tedy čeká v budoucnu souboj s Pavolem Langerem, který se pravděpodobně odehraje v říjnovém turnaji v Bratislavě, a Terminátor pro svého soupeře měl jen slova chvály: „Klobouk dolů, jak se Langer vypracoval. Já jsem mu to přál, fandil jsem mu,“ přiznal Karlos Vémola v rozhovoru pro CNN Prima News. „Všechna čest a veškerý respekt. Tohle je frajer, který si zápas se mnou opravdu zaslouží,“ dodal nakonec.

Zatím se nijak nevyjádřil, za jak silného soupeře Langera považuje nebo jakou strategii si na něj připraví, prohlásil ale, že průběh zápasu Poppeck vs Langer zhruba předpokládal: „Dopadlo to tak, jak jsem říkal, že pokud ustojí první dvě kola tvrdej Poppeckův nátlak, tak ho nakonec vyboduje. Myslel jsem si, že to takhle skončí.“

Ze zápasu se slovenským bijcem má však dle svých slov radost: „... A těším se na česko-slovenský duel, kdy se bude moct poprat o plnohodnotný titul. Věřím tomu, že zápas bude na Slovensku, v Bratislavě, takže se na to těším.“

Pro Langera půjde rozhodně o jednu z největších výzev a bitev v kariéře, vítězství nad Poppeckem ho ale nepochybně motivovalo a do přípravy na Karlose dá maximum: „Mám skvělé sparringpartnery z Košic, myslím, že s jejich pomocí se dokážu na Karlose připravit,“ prohlásil Langer na pozápasové tiskovce v Oberhausenu. „Myslím, že mám lepší wrestling než Karlos,“ doplnil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci

Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém...

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...