Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém Oberhausenu.

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 44: Nečekaný triumf Pavola Langera i děsivé zranění Strzelczyka

Na turnaj Oktagon s pořadovým číslem 44 se bude dlouho vzpomínat. Kromě velkých a šokujících vítězství se udála i celá řada velmi nešťastných momentů. Prolito bylo spoustu krve a MMA fanoušek si zase jednou přišel na své.

Průběh večera bohužel velmi ovlivnilo vážné zranění polského bojovníka Mateusze Strzelczyka. Ten svedl naprosto šílenou bitvu s Rafaelem Xavierem, ve kterém byl několikrát blízko ukončení, vždy ale jako zázrakem "přežil". Ve třetím kole ovšem přišel velmi ošklivý moment. Vysílený polský zápasník si zlomil holenní kost a klec musel opustit na nosítkách.

Velmi kuriózní moment se stal v zápase Račič vs. Costa. Rozhodčí Václav Přibyl totiž ve snaze odháknout zaklíněný palec brazilského bojovníka pravděpodobně přivodil Costovi zranění, pro které nebyl následně schopný pokračovat v zápase. Opakované záběry nicméně žádný zásadní moment, kde by ke zranění mohlo dojít, neodhalily.

V krvavou válku se změnil i zápas v rámci čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru mezi Christianem Jungwirthem a Bojanem Veličkovičem. Už v prvním kole se německý Kelt dostal ze sevření čistě chyceného škrcení Rear Naked Choke, což zvedlo diváky v hale ze sedadel.

sipka Na všechny výsledky Oktagon 44 se podívejte ZDE

Německý zápasník postupem času přepnul na autopilota a místy bezhlavým tlakem a pohybem dopředu schytával jeden úder za druhým. Přesně mířený loket Bojana Veličkoviče rozpáral Jungwirthovi půl čela, díky čemuž se oktagon změnil v krvavý bazén. Postup do semifinále pyramidy a odvetný zápas s Davidem Kozmou si ale vysloužil Bojan Veličkovič, který po zápase přiznal, že si v přípravě zlomil žebro a musel prokázat obrovskou dávku odhodlání jít přes bolest.

Christian Jungwirth Foto: OKTAGON MMA

Titul prozatímního šampiona polotěžké váhy míří překvapivě do Košic

O naprostou senzaci a završení hollywoodského příběhu se postaral slovenský zápasník Pavol Langer. Ten v pětikolovém zápase odolal náporu a hlavně devastujícím calfkickům Alexandera Poppecka a díky vítězství split decision se stal prozatímním šampionem. Bude to tak právě on, kdo se v jednom z nadcházejích zápasů utká s Karlosem Vémolou.

Pavol Langer Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ukončí Karlos Vémola kariéru?

Novotný spřádá plány, jak Vémolu udržet v kleci. Přemlouvat ho prý ale nebude

Karlos Vémola začal po prohře s Patrikem Kinclem mluvit o konci kariéry. Tomu však někteří odmítají uvěřit, třeba i promotér Oktagonu...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...