Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou profesionální zápasníci Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v kleci této netradiční organizace?

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk Foto: Youtube/TeamBrichta

Brichta vs. Kozma v kleci Clashe?

Leo Brichta a David Kozma jsou fanoušky české organizace Clash of the Stars a nebojí se to přiznat. Obvykle patří mezi čestné hosty turnajů a je velmi nepravděpodobné, že byste je v aréně při událostech Clashe nezahlédli. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Lea Brichtu jsme už mohli vidět v kleci Clashe v rámci prvního turnaje, kdy se po boku dalšího profesionálního zápasníka Lukáše Fajka (který nedávno v boxerském zápase porazil na body Václava Pejsara) snadno vypořádal v Čechách historicky prvním souboji 2 na 2 s duem Michal Zbožínek, Daniel Šutera.

Davida Kozmu jsme v netradiční organizaci zatím viděli jen v roli fandy, ale je o něm známo, že je pro každou srandu. Například nedávno svedl urputný boj s přírodou na koncertu Kapitána Dema, a zdá se, že by nebyl ani proti souboji v Clash of the Stars. S Leem Brichtou se nejednou bavili o případné polštářové bitvě, kterou by si společně rádi střihli.

Tento nápad znovu zazněl v Brichtově podcastu Brichtalk, kde se potkali u jednoho stolu Brichta, Kozma a jejich trenér z pražského PriMMAt gymu Pavel Bechtold. „My dva tu polštářovou bitvu bysme potřebovali doladit,“ pronesl směrem ke Kozmovi Brichta.

Někteří profesionální zápasníci mají vůči kolegům, kteří si odběhnou k méně seriózním projektům, výhrady, nutno ale uznat, že pokud jde o profesionální zápasy, ani jeden z obou bojovníků rozhodně nezahálí, a že mají chuť se tímto způsobem trochu odreagovat, jim lze jen těžko zazlívat.

David Kozma v tuhle chvíli šplhá na vrchol milionové Tipsport Gamechanger pyramidy, což jistě kromě fyzické makačky zahrnuje i velký psychický tlak. „Nejspíš v září (zápas s Veličkovičem), ale ještě to nemám potvrzený,“ prozradil David Kozma, kdy ho pravděpodobně znovu uvidíme v kleci.

Leo Brichta si zase nedávno vybojoval vítězství v obří polské organizaci KSW, kterou si nemohli společně s trenérem vynachválit. „O bojovníka je tam postaráno až až,“ popisoval zákulisí turnaje KSW Pavel Bechtold. „Všichni za Leošem přišli a podali mu ruku,“ pokračoval. „Za mě všechno v topu,“ zakončil.

MMA - aktuální kurzy zde

„Pastva pro mé uši by bylo, kdyby dopad ten zápas mezi náma s polštářema,“ vrátila se skupinka v rozhovoru zpět k tématu, a tak zazněla otázka, co vlastně realizaci zápasu stojí v cestě: „S Le Sym si to asi jde nějak upinkat, ne?“ pronesl Pavel Bechtold. David Kozma ihned reagoval, že jim to bylo organizátorem Clashe dokonce přímo nabídnuto, ale pak zazněly obavy, že by jim účast v bizarní organizaci nejspíš neumožnily jejich závazky u jiných organizací.

Například promotér Oktagonu Ondřej Novotný dal navzdory dobrým vztahům s Le Sym nejednou jasně najevo svůj názor na Clash a vůbec organizace podobného typu, a tak se zdají Kozmovy obavy celkem opodstatněné. „Ale Apollo (Leandro Silva; pozn. red.) šel taky polštářovou bitvu v Americe a má smlouvu v Oktagonu,“ vzpomněl si pak. „Já myslim, že Novotný moc nemusí ten Clash,“ komentoval Bechtold.

Pak dala skupinka do placu ještě jednu variantu, jak by mohl jejich případný zápas v Clashi vypadat. „Pavle, ty jsi měl první zápas 2 na 2 v Čechách v jednom tričku,“ nadhodil téma Brichta. Všichni přítomní se shodli, že by podobný formát souboje dokonale seděl právě do Clashe a začali o tom zaujatě diskutovat: „Třeba vy dva (David Kozma a Leo Brichta) proti Diegu Kotlárovi,“ zaznělo například.

„Ukažte mi prachy, já jdu do toho,“ ukončil téma Leo Brichta. Uvidíme tedy, zda se podobný fight v rámci Clashe někdy opravdu uskuteční, faktem ale je, že po tom volají i někteří fanoušci: Lisaci, doufam, ze uz domlouvate ten pillow fight Kozma vs Brichta, to by me zajimalo vic nez Vemola Kincl, napsal dokonce jeden z nich do komentářů k podcastu.

Podívejte se na Leův vlog z Clash of the Stars 5:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar si vyhlédl dalšího soupeře

Tohle chtělo kuráž. Mawar si vyhlédl o 50 kilo těžšího soupeře. Dojde v Clashi na mega zápas?

Na sociálních sítích se vyrojila obrovsky zajímavá a překvapivá výzva. Miláček davů Tadeáš Růžička má tentokrát políčeno na velké sousto....

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Max Green na Clash of the Stars

Proč se Max Green neobjevil v Red Face? Mluví se o únosu a půlmilionové pokutě

Hned první duel galavečera nové organizace Red Face se neobešel bez problému. Očekávaný Max Green se neukázal. Co stálo za jeho náhlým...