Na Mawara prší kritika ze všech stran, známý těžkotonážník se ho překvapivě zastal

Skandál okolo Tadeáše Růžičky hýbe celou tuzemskou scénou. K incidentu se již vyjádřila celá řada známých osobností. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: Facebook/Tadeáš Růžička

Žhavé téma posledních dní: Tadeáš Růžička napadení. Pouliční bitka by mohla mít fatální důsledky

Situace okolo Tadeáše Mawara Růžičky nabírá na obrátkách. Jeho násilné napadení daleko za hranicí sportu již odsoudili velká jména domácí bojové scény v čele s Karlosem Vémolou, Jiřím Procházkou, nebo Matoušem Rajmontem. Všichni svorně volají po tvrdém trestu, vyloučení z gymu a distanc od jakékoliv profesionální organizace.

sipka Tip pro vás: Vyzvedněte si bonus 300 Kč za dokončení registrace u Fortuny

V záplavě kritiky lze ovšem najít i slova podpory. Alexander Cverna prostřednictvím svého instagramu vzkázal, že celý případ je nafouknutá bublina a bez jakéhokoliv důkazu Mawara všichni označují za "vraha". Za tímto názorem můžeme hledat společné působení ve vyhlášeném pražském Spejbl Gymu, kde se oba ranaři připravují pod vedením trenéra Michala Vančury.

Tato reakce se ale jen težko může setkat s pochopením, neboť přímým důkazem o napadení je video, které sám Růžička umístil na sociální sítě. Celým případem se má údajně zabývat policie, podnět k šetření nechutného incidentu zavdala minulý týden redakce Krimi zpráv prostřednictvím odvysílané reportáže.

Tadeáš Růžička se následně ostře opřel do novináře Michala Janotky, který zmíněnou reportáž připravoval. Horkokrevný Mawar ho dokonce na svém Instagramu označil za "krysu" a zároveň dementoval zprávy o policejním vyšetřování.

Nespoutaný bijec se dostal do velkých problémů poté, co na ulici zmlátil do bezvědomí neznámého muže, který měl krátce předtím napadnout jeho přítelkyni. Na videu je zachycena Mawarova agrese, který bezvládné tělo dál častoval fackami a nadávkami. Podle dostupných záběrů mu následně měl prohledávat i kapsy.

Růžička si momentálně užívá prosluněných pláží na Mallorce, kam odcestoval se svoji přítelkyní. Odtud prostřednictvím krátkého videa svým fanouškům vzkázal, ať nevěří žádným paparazzim a počkají si na jeho vyjádření, po kterém ho všichni pochopí.

Situace ale může mít pro elitního bojovníka vážnou dohru. Mawarovi reálně hrozí tučná pokuta, nepříjemné výslechy a v krajním případě i vězení. O tom, že to bude mít negativní dopad i na jeho sportovní kariéru už nyní netřeba pochybovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda reaguje na Mawara

Bijec Karlos Benda reaguje na šokující chování Mawara. Jak to vypadá s jejich zápasem?

Kolem Tadeáše Růžičky, je v posledních dnech a týdnech pořádně rušno. V rámci nejnovějšího videa se na jeho adresu vyjádřil i Karlos Benda,...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...