Neponaučitelný Růžička a další kompromitující video. Vyděšená přítelkyně volala o pomoc

Kauzu, která začala původně jedním videem, jež údajně vzniklo před několika měsíci, neustále doplňují další informace, které situaci kolem Tadeáše Růžičky přiostřují. Co se na profesionálního zápasníka vynořilo tentokrát?

Tadeáš Mawar Růžička Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Růžička a další agresivní video?

Tadeáš Růžička je už několik týdnu v hledáčku médií kvůli videu, které údajně vypustil jeho sok z Clash of the Stars a jmenovec Tadeáš Veselý a které mělo vzniknout před zhruba třemi měsíci. Ke skandálnímu obsahu se vyjádřila už pomalu celá česká scéna bojových sportů a mnoho dalších, zato hlavní aktér stále mlčí.

Kromě jednoho stručného vzkazu fanouškům (který neříkal v podstatě nic kromě toho, že média jsou ulhaná a Růžička má v rukávu pravdu, která dění na videu rázem ospravedlní) se Tadeáš Růžička do dneška k celé situaci nevyjádřil.

sipka Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za registraci ZDE

Místo toho se uklidil na slunnou dovolenou, kde se před nepříjemnou situací skrýval. Bojovník je už však zřejmě zpátky doma, a podle videa, které obdržela od svědka redakce Extra.cz, odnáší celé nešťastné dění kolem Růžičkovy osoby i jeho přítelkyně.

Svědek, který informoval o čerstvé události týkající se Tadeáše Růžičky, měl potkat pár na Náměstí republiky, kde se Mawar dohadoval se svou přítelkyní. Z videa je patrné, že dívka už nechce být v jeho přítomnosti a snaží se mu uniknout: „Pomoc, pomoc, on mě mlátí!“ křičí na jednom z videí a hned poté se snaží zmizet z Růžičkova dosahu.

„Křičela, že ji napadl a dal jí pěstí nebo facku. Byla v šoku a hodně mimo. Ve videu je vidět, že měla strach a on se choval jako psychopat,“ popsal redakci Extra.cz svědek. „Dal jsi mi facku, ty jsi slíbil, že to nikdy neuděláš,“ naříkala k Růžičkovi přítelkyně na jednom z videí, na němž působila nešťastně a zoufale.

Svědek zmiňovanou facku na video nezachytil, ani ji neviděl, Mawarova přítelkyně však podle jeho slov působila opravdu vyděšeně. Z náměstí prý po chvíli dohadování každý z nich odešel jiným směrem.

Zrovna nedávno se u příležitosti vernisáže pro stejnou redakci znovu vyjádřil bojovník Jiří Procházka, který prohlásil, že každý v životě děláme chyby, ale důležité je je neopakovat. V případě Tadeáše Růžičky se však zřejmě děje úplný opak. „Měl by se trošku asi krotit (...) Měl by byýt schopný se ovládnout a nechat to být,“ řekl v podcastu Lea Brichty promotér Clash of the Stars Tomáš Le Sy. Právě toho ale zřejmě není Tadeáš Růžička schopný, a tak se nabaluje jedna kauza za druhou.

Fanoušky nedávno pobouřilo i Mawarovo živé vysílání, kde s přítelkyní sparoval a nijak ji nešetřil:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Kincl vs. Vémola 2 vážení

On sám si myslel, že prohrál! rýpe Vémola do Kincla. Co na to Inspektor?

O odvetě Kincl Vémola se stále nepřestává mluvit.💥 Tentokrát o něm znovu promluvil jeden z aktérů Karlos Vémola 🦾 a přemítal, kde se stala...