Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se nemluví o ničem víc než o kauze Růžička, k níž se vyjádřily postupně snad všechny důležité osobnosti české MMA scény kromě samotného Růžičky. K tomu navíc vyplouvají na povrch další informace, které Mawarovi zrovna nepomáhají.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Budeš hrdina. Udělej to!

Zdá se, že Tadeáš Mawar Růžička si nedokáže šetřit pěsti jen do klece, a co hůř, podle zpráv, které se dostaly do redakce Extra.cz, má zřejmě ve zvyku k agresi nabádat i jiné. Podle všeho měl neznámého muže vybízet k tomu, aby se na komsi dopustil násilí. Nejen že mu za to nabídl peníze, ale také mu sliboval uznání: „Když ho trefíš, dám ti litr...“ psal prý Růžička neznámému v chatu.

Z dalších zpráv vyplývá, že natáčení podobných „akcí“ není Mawarovi cizí, a skoro to vypadá, že mu dokonce připadá v pořádku: „Budeš hrdina. Udělej to! A natoč to,“ pobízel prý muže.

Pravdou je, že velkou pozornost médií si Tadeáš Mawar Růžička vysloužil až teprve nedávno, a jak už to u veřejně známých (obzvláště pak těch kontroverzních) osob bývá, v posledních měsících se zápasník ocitl pod drobnohledem nejen médií, ale i příznivců a hejtrů. Na povrch postupně vyplouvají staré záležitosti, které teď vzbuzují otázku, zda šlo skutečně v případě aktuálně řešené kauzy z Mawarovy strany o zkrat či jednání v afektu, jak někteří incident nazvali.

Gangstaboy musel mít ochranku

Podobně agresivního chování se koneckonců Růžička dopouštěl i během působení v Clash of the Stars vůči svému soupeři Tadeáši Veselému. Jenže v případě bizarní organizace je čím dál těžší rozeznat, kdy jde o skutečnou nenávist a kdy se jedná pouze o show.

Avšak už během první tiskové konference, kdy Veselý vstupoval na pódium za všeobecného bučení, bylo zřejmé napětí, které měl Veselý vepsané do tváře. Růžička se ani v tomhle případě neváhal vyjadřovat veřejně na sociálních sítích pěkně od plic a otevřeně Veselému pohrozit. Podle materiálů, které obdržela redakce Extra.cz, však létaly výhrůžky i v zákulisí, a byly ještě o něco peprnější: „Chcípneš, ty m***o zk****ná!“ vzkazoval prý Růžička Veselému.

Jak na Tadeáše Růžičku vyplouvá na povrch jeden průšvih za druhým, své k tomu řekl i Gangstaboy, který se prý dokonce bál o holý život: „V jeden čas jsem mohl na veřejnost pouze za doprovodu ochranky, protože na mě Růžička posílal své lidi,“ popsal Veselý svou situaci.

V Oktagonu už nikdy víc

Dokud se k celému incidentu nevyjádří alespoň jeden z aktérů videa, veškeré teorie o tom, co přesně se stalo, jsou jen domněnky. Avšak už to, co je z videa patrné, je podle většiny osobností českého MMA zavrženíhodné a některé organizace už Růžičku odepsaly nebo pozastavily projekty, které s ním měly v blízké budoucnosti v plánu.

Růžička se navíc k problému zatím nepostavil nijak hrdinně, odjel na slunnou dovolenou, a v jediném vyjádření, které veřejnosti zatím poskytl a v němž nazývá novináře krysami, své chování obhajuje: „Až vám řeknu pravdu, tak mě pochopíte,“ vzkázal fanouškům. Uvidíme tedy, jak se celá kauza nakonec vyvrbí, už teď je ale jasné, že Růžička se následkům nevyhne, ať už se celé věci postaví čelem, nebo ne.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně

Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy...

Jak přišel Karlos Vémola k přezdívce Terminátor?

Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Možná vás občas napadne, kde ten či onen zápasník přišel ke své přezdívce. Jak to bylo v případě Karlose Vémoly 🦾, vás nejspíš překvapí. 😮

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...