Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na celou kauzu. Podrobnosti se dočtete v článku.

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení Foto: RFA

Tadeáš Růžička: Je mi líto, co se stalo a že to na mě vytáhli

Tadeáš Mawar Růžička se po dlouhých týdnech rozhodl vystoupit ze stínu a vyjádřit se k diskutované kauze. Video, kde Mawar fackuje neznámého muže v bezvědomí viděli snad všichni fanoušci i nefanoušci bojových sportů.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za registraci u Betana ZDE

Prostřednictvím svého Instagramu Mawar nyní vzkázal, že celé situace lituje a rozhodně nemá v plánu se dál schovávat. Naopak, rád by brzy zase zápasil. Tady jsou jeho slova.

"Čau lidi, dlouho jsme se společně neviděli, ale Mawar je zpátky. To, co jste viděli je mi líto, ale minulost nezměním. Především chci říct, že jsem sportovec a ne žádný násilník. Chci dělat to, co umím nejlíp.

Rozhodně tohle nepromuju a neztotožňuji se s tím. Je mi líto, že to vůbec vytáhli. Nesmírně si vážím lidí, co se mnou zůstali i v těchto temným časech. Kromě médií se mi nikdo neozval, předal jsem svému týmu i sociální sítě, abych nemusel číst všechny ty zrůdnosti.

Teď se chci stoprocentně věnovat sportu. Cítím, že vám něco dlužím. Chci vás motivovat a přinášet vám radost, stejně jako jsem to dělal do teď. Je mi opravdu líto celé té situace a všeho okolo. Já to teď musím zvládnout a co nejdříve se chci ukázat v ringu, nebo v kleci, abych mohl ukázat to, co umím nejlíp."

Uvidíme, jakým způsobem se k celé kauze postaví promotéři, a zda dostane Mawar druhou šanci. Pravdou je, že nechutné video se stalo terčem nevídané kritiky a zasáhlo i širší veřejnost, takže bude nějakou dobu trvat, že Růžička svoje jméno očistí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...

Tadeáš Mawar Růžička

Neponaučitelný Růžička a další kompromitující video. Vyděšená přítelkyně volala o pomoc

Kauzu, která začala původně jedním videem, neustále doplňují další informace, které situaci přiostřují.💣 Co se na Tadeáše Růžičku vynořilo...

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...