Fortuna kurzy Clash of the Stars 7: Kdo je největší favorit karty a na koho se nejvíce sází?

Turnaje Clash of the Stars jsou mezi sázkaři hojně vyhledávanou událostí. U sázkové kanceláře fortuna najdete kurzy na všechny zápasy nadcházejícího eventu s pořadovým číslem 7!

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 u Fortuny Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 7 u Fortuny: Největším favoritem Baba Jaga

Dokážete odhadnout, kdo se jak připravil na svůj zápas na turnaji Clash of the Stars 7? Pravidelná dávka bizáru bude opět k vidění 27. ledna 2024. Není žádným tajemstvím, že si řada fanoušků ráda zpestří sledování turnaje zajímavou sázkou. Fortuna vám za jednoduchou online registraci ZDE přihraje bonus 300 Kč zdarma, za který si můžete vsadit i vy!

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Na turnaji Clash of the Stars 7 se poprvé představí profesionální zápasník Václav Baba Jaga Mikulášek. Právě bohumínský bouřlivák je aktuálně největším favoritem celé karty, na jeho vítězství s nevyzpytatelným Žralokem je vypsán kurz 1,02.

Podobně jednostranně vypadá z pohledu sázkových kurzů u Fortuny i duel mezi Klukem s kamením a Kukismenem. V zápase dvou podivínů uvidíme nejspíše velkou váhovou převahu na straně někdejší hvězdy pořadu Ano, šéfe.

Snad i proto bookmakeři ohodnotili sázku na vítězství Kluka s kamením kurzem 1,06, přestože Kukismen v dosud jediném utkání pod organizací Clash of the Stars předvedl neskutečnou demolici Matouše Kaluby.

V rámci kurzové nabídky ale lze najít i mnohem vyrovnanější kurzy. To je třeba příklad dvou těžkých vah Diega Kotlára a Gappy, kteří si to spolu rozdají v sumó. V pojídání žebírek měl před několika měsíci navrch svérázný tiktoker Gappa, bude tomu tak i v rámci japonského národní sportu?

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Boxerský zápas mezi Alešem Bejrem a Jaromírem Soukupem bude rovněž hodně zajímavou podívanou. Majitel TV Barrandov se v minulosti boxu věnoval a z dostupných informací dokonce víme, že pouze jednou jedinkrát našem v kariéře přemožitele. Psychopat Aleš Bejr si ale hodně věří a kromě hory svalů u něj můžeme čekat i lecjaké brikule nejen před zápasem, ale i na samotném bojišti.

V mobilní aplikaci Fortuna se můžete přesvědčit, že právě na hlavní duel večera Bejr vs. Soukup se momentálně nejvíce sází. Sázkaři na tento souboj poslali už přes 550 000 Kč, přičemž více než 330 000 Kč putovalo do této chvíle na vítězství Jaromíra Soukupa v kurzu 1,55.

Jak sázet na Clash of the Stars u Fortuny

  1. Nejdříve si založte učet u Fortuny ZDE
  2. Ověřte svou totožnost pomocí banky a dokončete registraci dle pokynů
  3. Za bonus 300 Kč si můžete vsadit na CotS i další MMA zápasy

Do svých předzápasových analýz opět nezapomeňte zahrnout i pravidla pro konkrétní zápas. U některých duelů je maximální limit vkladu nastaven na 10 000 Kč. Zajímavou strategií může být také to, pokusit se odhadnout, kdo se postará o největší kurzové překvapení večera. Adeptů najdeme na kartě hned několik.

Kurzovou senzaci by mohl například doručit Michal „Psycho Michal Peštuka“ v kurzu 4.36, který svůj poslední zápas zvládl vítězně a na konci ledna bude čelit soupeři, který dosud neabsolvoval žádný zápas. Těsně před samotným turnajem najdete u Fortuny rozšířenou nabídku a další podsázky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Že bychom se skutečně dočkali? Najdou Baba Jaga a Cverminátor společnou řeč?

Spekulovalo se, že uvidíme duel Mikulášek vs. Cverna.💪 Pak ale z nápadu jaksi sešlo.💥 Zdá se však, že po B4THECLASH je tahle varianta opět...

B4THECLASH

Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Co nevidět nás čeká další turnaj CotS. Mezi osmi očima se tentokrát potkali Baba Jaga, Žralok, Lady Dee a Nikola Lauberová. A bylo to...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...