Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Už zanedlouho budeme svědky dalšího, v pořadí již sedmého turnaje Clash of the Stars, a jak je u organizace zvykem, milovníci bizáru si přijdou na své. To dokázali i účastníci aktuálního B4THECLASH, kteří si vjížděli vzájemně do vlasů od první vteřiny.

B4THECLASH Foto: Clash of the Stars

Baba Jaga, Žralok a nebezpečná hra na nervy

Že Václav Mikulášek svého soka zrovna nemusí, není žádné tajemství. Baba Jaga se snažil během předzápasového vysílání B4THECLASH vehementně Žralokovi vysvětlit, že je trochu jiný level než jeho předchozí soupeř, jenže Patrik jako by si dal za úkol Babu Jagu vytočit do vrtule. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

„Ano, je to profík, ale víš, že si na něj věřím víc než na toho Rendu?“ odpověděl Žralok na dotaz jednoho z volajících. „Možná to zní až bláhově. Já jsem z toho Rendy měl ještě hodinu před zápasem nahnáno a tady nic takovýho nepociťuju,“ pronesl sebevědomě Hübler.

Baba Jaga nad tím nevěřícně kroutil hlavou a pro svého protivníka už neměl jediného slova. O náladu však postupně viditelně přicházel i jindy upovídaný Žralok, na kterém nenechali nit suchou ani volající.

Polonahá Lauberová a lap dance pro Žraloka

V B4THECLASH bylo ale horko už od první vteřiny vysílání. Průšvihářka Nikola Lauberová se rozhodla na sebe znovu strhnout veškerou pozornost a seděla naproti své soupeřce celou dobu ve spodním prádle.

Lauberová vysvětlila, že ji údajně chvíli předtím vyhodili z jakéhosi focení, několikrát ale během natáčení přiznala, že v Clashi je především kvůli touze po pozornosti, pro kterou je zřejmě ochotná zajít daleko.

O tom všechny koneckonců přesvědčila už během úvodní tiskové konference (která se pravděpodobně zapíše do historie největších bizarností v Clash of the Stars), když všechny přítomné potřísnila páchnoucí tekutinou.

Lauberová se činila i během B4THECLASH, kdy neváhala spoře oděná dopřát osočovanému Žralokovi tanec na klíně, při kterém její soupeřka Lady Dee raději odvracela zrak.

➤ Čtěte také: Marpo o přestřelce s Mikuláškem: Zápas bych ještě dal. Fightu v Clashi bych se nebránil

Tenhle B4THECLASH byl zkrátka pikantní od začátku do konce a mezi soupeři a rivalkami to značně vřelo. Ať už se ale před zápasem děje cokoli, to hlavní uvidíme 27. ledna, kdy si účastníci sedmého turnaje vyříkají všechny neshody a křivdy v kleci.

Celé B4THECLASH sledujte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...

Vašek Baba Jaga Mikulášek

Václav Mikulášek prozradil, komu z OKTAGONu a české MMA scény nemůže přijít na jméno

S OKTAGONem se Baba Jaga dle jeho slov rozešel v dobrém, jedna věc mu ale přece jen leží v žaludku.💥 Vašek přiznal, komu nemůže přijít na...

Jaromír Soukup a Jakub Jíra

Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných...