Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných informací pořádně opřel a nechce ponechat nic náhodě. Více se dočtete v článku.

Jaromír Soukup a Jakub Jíra Foto: Profimedia

Příprava Jaromíra Soukupa běží na plné obrátky

Z natáčecího studia do gymu a zase zpátky. Majitel televize Barrandov se zodpovědně připravuje na nadcházející boxerský duel s Alešem Bejrem, který prozatím prohřívá kosti a nabírá kilogramy u moře. Čí přístup se v zápase ukáže jako efektivnější?

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jaromír Soukup a Aleš Psychopat Bejr se spolu utkají 27. ledna na turnaji Clash of the Stars 7 pod pravidly boxu na 3x3 min. v 10oz rukavicích. To by alespoň na papíře mělo vyhovovat právě Soukupovi, který sám sebe označuje za "boxera staré školy" a s touto disciplínou má z minulosti bohaté zkušenosti.

Známá osobnost mediálního prostoru vypadá docela solidně i na dosud zveřejněných videích, ze kterých lze ledasco vyčíst ohledně jeho techniky. Už samotný fakt, že si muž mnoha tváří dokáže udělat čas na pravidelné tréninkové jednotky naznačuje, že zápas s Bejrem nehodlá ani v nejmenším podcenit.

46letý Aleš Bejr se musí mít na pozoru, protože postoj rozhodně není jeho největší devizou. To ostatně bylo vidět i v zápase s Filipem Grznárem, ve kterém utrpěl zlomeninu nosu a prohrál. I proto se na úvodní tiskové konferenci dožadoval změny pravidel na komplexní MMA, na jeho návrch ale o 8 let starší Soukup ani vedení Clashe nepřistoupilo.

Favoritem zápasu je podle sázkové kanceláře Fortuna Jaromír Soukup a už teď si můžete na všechny zápasy vsadit zde. Stále rostoucí zájem o bizarní zápasy se opět naplno projevil. Fanoušci totiž vyprodali holešovickou Fortuna arénu během pouhých 7 dnů, kdy organizace uvolnila prvních 7 tisíc lístků. Tento počin je mimo jiné velkým příslibem do budoucna. Vše totiž směřuje k tomu, že se Clash of the Stars, dříve či později, přesune do největší tuzemské haly, O2 areny.

Tomio Okamura v Clash of the Stars? Reálná možnost

To, že Jaromír Soukup kývnul na nabídku organizace Clash of the Stars samozřejmě souvisí také s tím, že vedení chce nesutále oslovovat nové skupiny fanoušků. Díky kontaktům moderátora Jakuba Jíry je klidně možné, že se vstříc podobné životní výzvě postaví i politik Tomio Okamura, který je velkým fanouškem bojových sportů a v minulosti s touto myšlenkou několikrát koketoval.

Námluvy s exprezidentským kandidátem a expremiérem ČR, Andrejem Babišem, sice nedopadly, dveře do Clash of the Stars jsou ovšem otevřeny i dalším postavám politického spektra. Nechme se proto překvapit, koho se podaří Clashi do budoucna zlanařit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na turnaji Clash of the Stars 7 bude veselo

Známý televizní magnát hlavní tváří turnaje Clash of the Stars 7! Čeká ho oblíbenec fanoušků

Na pondělní tiskové konferenci byly představeny zápasy nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 7, který se uskuteční 27. ledna 2024....

Promotér Le Sy

Neměli jsme na výběr, říká o termínové kolizi s Oktagonem promotér Tomáš Le Sy

Turnaje organizací Oktagon MMA a Clash of the Stars se poprvé uskuteční v ten samý den. Tomáš Le Sy v tom ovšem zásadní problém nevidí. Co...

Marek Valášek má co vysvětlovat

Tady něco nehraje. Datlovy údajné příjmy z Clashe jsou předmětem diskuze. Kde je pravda?

Zase na sebe poutá až příliš mnoho pozornosti. Aktuálně se jméno Marka Valáška nejvíce skloňuje kvůli jeho finančním výdělkům v organizaci...