Tady něco nehraje. Datlovy údajné příjmy z Clashe jsou předmětem diskuze. Kde je pravda?

Zase na sebe poutá až příliš mnoho pozornosti. Aktuálně se jméno Marka Valáška nejvíce skloňuje kvůli jeho finančním výdělkům v organizaci Clash of the Stars. Podrobnosti se dočtete v článku.

Marek Valášek má co vysvětlovat Foto: Clash of the Stars

Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí?

Influencer Marek Valášek se díky svým prohřeškům řadí mezi nejkontroverznější postavy organizace Clash of the Stars. V těchto dnech se na internetu řeší kauza jeho údajných finančních odměn. 25letý zápasník se díky svým přešlapům z minulosti dostal do insolvence. Tím ale jeho problémy neskončily, protože mu oddlužení bylo následně zrušeno kvůli nepoctivému jednání. Teď se však vyrojily další nejasnosti okolo jeho finanční situace.

Datel soudu uvedl, že si za všechny své zápasy v Clash of the Stars přišel na odměnu ve výši 90 tisíc korun. Smlouvy uzavřené se zástupci Valáška, které doložil promotér Tomáš Le Sy, ovšem vykazují částku přes 2,3 milionů korun. Kromě samotných zápasů je v této částce zahrnuta i marketingová propagace.

Podle těchto čísel to tedy vypadá, že si firmy zastupující Marka Valáška (Alium Life s.r.o. a BrickCon s.r.o.) vzali 95% provizi, kolik peněz ale samotný Datel z této sumy viděl, není jasné.

„Doložených smluv je celkem šest a všechny mají víceméně podobný obsah. Obsahem jednotlivých zakázek je víceméně pouze marketingová činnost a influencer marketing, který má propagovat Clash of the Stars a účast na něm.

O jakých částkách se tedy bavíme? Jde o řádově mnohem vyšší výdělky, než je oněch opakovaně zmiňovaných devadesát tisíc korun. Smlouva s nejnižší hodnotou má vystavenou fakturu na padesát tisíc korun, ta nejhodnotnější pak 426 tisíc korun, respektive 516 tisíc korun po zahrnutí DPH.

Je velice pravděpodobné, že část z příjmů si zmíněné společnosti vzali za zastupování pro sebe, dokonce je možné i to, že Valáškovi skutečně vyplatili devadesát tisíc korun, tedy částku, o které sám influencer mluvil. Pokud tomu tak je, jedná se o zastupování poměrně nevýhodné. 2,3 milionu korun je shodou okolností nejen fakturovaná částka Valáškovými zástupci společnosti Clash of the Stars, ale zároveň i výše pohledávek přihlášených do jeho insolvenčního řízení.

Ze zprávy, kterou k fakturám přiložil Tomáš Linh Le Sy, není přímo zřejmé, že všechny smlouvy jsou uzavřeny konkrétně pouze pro osobu Valáška.“, píše web antiyoutuber.cz

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Užívá Datel steroidy?

Odlédneme-li od finanční situace jednoho z nejaktivnějších bojovníků Clash of the Stars, pak je tu ještě jedno velké téma. Datel během tohoto roku prošel viditelnou fyzickou obměnou, což řada fanoušků přisuzuje tomu, že začal „sypat“ (užívat anabolické steroidy).

Sám Datel to sice několikrát odmítl, při pohledu na jeho vyrýsovanou postavu, akné, nateklý obličej a zarudnutí kůže, je ale tato otázka jednoznačně na místě. Užívání zakázaných látek je všeobecně velmi citlivé téma, které opakovaně vyvolává velkou míru nevole. Takový Filip Grznár je ale veřejným zastáncem této zdraví škodlivé procedury.

„Až to vyzkouším, budu vás o tom informovat“, napsal Valášek před časem na svém instagramovém účtu, kde ho k dnešnímu dni sleduje 433 tisíc fanoušků. Prostřednictvím krátkého videa také vzkázal: „Otázky, na které se prostě neptá. Tak proč se každý stejně zeptá, to mě deptá.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Max Green

Max Green se údajně stal terčem sexuálního násilí. Kdo na bojovníka Clashe dostal zálusk?

V kleci se mu zatím příliš nedaří, o náruživé fanynky ale Max Green evidentně nemá nouzi. Tuhle zkušenost by si ale raději odpustil. Jaká...

Aleš Psychopat Bejr

Já ho za to trefím! slíbil mediální magnát. Rýsuje se konečně duel Bejr vs. Soukup?

Během posledního turnaje Clash of the Stars došlo k vyhrocené situaci a hlavní roli sehrál Psychopat Bejr.☠️ Kdo chce napadeného promotéra...