Max Green se údajně stal terčem sexuálního násilí. Kdo na bojovníka Clashe dostal zálusk?

V kleci se mu zatím příliš nedaří, o náruživé fanynky ale Max Green evidentně nemá nouzi. Tuhle zkušenost by si ale raději odpustil. Jaká známá tvář sociálních sítí po něm „vyjela“?

Max Green Foto: Clash of the Stars

Shopaholic Adel chytila Maxe Greena pod krkem

Pondělní dávka bizáru je tady. Max Green se na svém instagramovém účtu svěřil s velice nepříjemným zážitkem. Místo toho, aby se známý účastník Clashe, který si zatím připsal tři drtivé porážky, soustředil na další přípravu, musí řešit nepříjemnosti v soukromí. Rozhodně nic záviděníhodného.

"Dámy a pánové, Shopaholic Adel mě chytila pod krkem a myslela to sexuálně. Já jsem ji řekl na rovinu, že není můj typ a teď je na mě na*raná a vyhýbá se mi. Ale jako sorry, má přítele, tak ať to teda nezkouší na mě...", postěžoval si Jiří Janouch, alias Max Green

Influencer Max Green patří mezi nejznámější bojovníky organizace Clash of the Stars. Těžko říci, jak vážně brát tento vzkaz, protože influencerka Adéla Pulcová, alias Shopaholic Adél, se ke kauze zatím nevyjádřila.

Pravdou je, že i bez tohoto „napadení“ má Max Green starostí více, než dost. Opakovaně totiž musí snášet vlnu nenávistných komentářů na svoji osobu kvůli špatné artikulaci a mluvě zapříčiněné sluchovým postižením. Nedávno se pak dokonce stal obětí fyzického útoku, kdy se na něm vyřádila skupinka neznámých agresorů a zmalovala mu obličej.

Svěřenec žraloka Patrika a Martina Parlagiho zatím na svoji první výhru v kleci Clash of the Stars čeká. V prvním utkání ho porazil Matouš Kaluba, v následném utkání tří bojovníků nestačil opět na Kalubu a Kluka s kamením. V posledním duelu ho pro změnu ukončil Malej Zmijozel, byť Max Green předvedl srdnatý výkon. Držíme palce, aby tato nepříjemnost se Shopaholic Adela neměla negativní dopad na jeho další progres v bojových sportech.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH

Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Na dalším B4THECLASH to vřelo jako obvykle💥, probíraly se nejen spory mezi zápasníky, ale také kotrmelce a nepříjemnosti z jejich osobního...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...

Aleš Psychopat Bejr

Já ho za to trefím! slíbil mediální magnát. Rýsuje se konečně duel Bejr vs. Soukup?

Během posledního turnaje Clash of the Stars došlo k vyhrocené situaci a hlavní roli sehrál Psychopat Bejr.☠️ Kdo chce napadeného promotéra...