Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Na dalším B4THECLASH to vřelo jako obvykle, probíraly se nejen spory mezi zápasníky, ale také kotrmelce z jejich osobního života. Kdo koho nenávidí a proč a co se bojovníkům děje mimo klec Clash of the Stars?

B4THECLASH Foto: Youtube

Satnady a PlayStation Princess – hádka o kauci a popis situace se záchytkou

Tentokrát se v předzápasovém B4THECLASH potkali MaxGreen a Malý Zmijozel a Satnady s Playstation Princess. Už při úvodní tiskovce bylo zřejmé, že mezi dámami to vře a že si mají hodně co vyříkávat.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kromě důvodů vzájemné nenávisti během včerejšího živého vysílání děvčata vášnivě probírala spor, který nebyl ani tak jejich jako spíše jejich společných známých. V celé věci s nevrácenou kaucí figuroval i účastník minulého turnaje Danek (zápasil s Tadeášem Kuběnkou), který se v průběhu holčičího dohadování objevil, aby věci uvedl na pravou míru.

Právě Danek má mít neshody s kamarádkou Satnady, u níž dle jejich rozhovoru nějakou dobu bydlel a která mu podle všeho nevrátila již zmíněnou kauci. Jak už to bývá, pravda bude nejspíš někde uprostřed, ale všichni zúčastnění měli svou vlastní a byli o ní skálopevně přesvědčení.

Nicméně to mezi Satnady s Playstation Princess jiskřilo paradoxně čím dál méně a chvilkama se zdálo, že by nakonec z holek mohly být i kamarádky (Dokonce se dokázaly i vzájemně pochválit).

Když došlo na dotazy fanoušků, jeden volající se Satnady optal na nedávnou situaci, kdy na svých sociálních sítítch zveřejnila příspěvky ze záchytné stanice na Bulovce. „Prostě jsme nějak neunesla tíhu vlastních chyb a nechala se zrovna skutálet ke svým zlozvykům,“ přiznala Satnady.

„Ale myslím si, že to bylo potřeba, protože skutečně ta situace se vyhrotila do takovýho stupně, kdy... já se v životě neprobudila připoutaná, nahá v posteli na protialkoholním. Takže já si myslím, že to v jeden moment muselo dojít do toho maxima, abych já si uvědomila, že dál je co, dál se můžu už jenom uchlastat,“ popsala svou situaci Satnady.

MaxGreen vs. Malý Zmijozel aneb Proč MaxGreen střílí do vlastních?

MaxGreen se do svého soupeře slušně pouštěl už během úvodní tiskovky, kde ho neváhal nazvat Gimlim, a právě k tomu se Malý Zmijozel během vysílání vrátil. „Co se mi na tobě nelíbí, chlape, znáš to určitě sám, když se ti lidi smáli, nadávali,“ řekl Zmijozel MaxGreenovi, který přikývl. „Tak proč to děláš, chlape, zeptal se nechápavě Zmijozel. Proč střílíš do vlastních, ty vole?“

MaxGreen uznal, že se Zmijozelem souhlasí a že udělal chybu, viditelně se ale o svém přešlapu už nechtěl dál bavit. Přiznal ale, že právě za tohle si vysloužil mnoho hejtu na sociálních sítích a tak už je zřejmě poučený až až.

Jednoho z volajících zajímalo, jak to bylo s MaxGreenovým napadením, byť otázka zněla poněkud netradičně (kolik Ukrajinců jsi měl v hubě). „Nic jsem v hubě neměl od Ukrajinců, ti Ukrajinci mě zbili a je to nahlášený, takže o tom víc nemůžu říct,“ prozradil Max Green.

„No tady každopádně to téma, není důvod si z toho dělat srandu, tady víme, že bylo nějaké napadení, že jo,“ pronesl věcně Le Sy. „Buď to byli Ukrajinci nebo Moldavci, jedno z toho, a teďka se to řeší stále,“ dodal MaxGreen.

Le Sy o Bejrově zmizení

Když se začalo mluvit o případném duelu promotéra Tomáše Le Syho s Psychopatem Alešem Bejrem, fanouškům se samozřejmě tahle představa okamžitě zalíbila. I Le Symu by se jistě zamlouvalo vyřídit si s Bejrem účty v kleci a jednou provždy mu zavřít ústa, o zápasu však už podezřele dlouho nepadlo ani slovo.

„Jak to vypadá s Bejrosem, se ch***kou zk****nou,“ dotazoval se jeden z volajících. „Jsou to tvá slova, já s nima souhlasím, samozřejmě,“ zavtipkoval Le Sy. „Nevíme. Nevíme, po Alešovi se slehla zem,“ přiznal Le Sy.

Veškeré informace o Clash of the Stars čtěte zde: Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

„Pokud správně sleduju, tak nejspíš utekl do Egypta, tam se opaluje, tam si užívá s rodinou, asi se na to vykašlal, nedivím se mu, tak co naděláme. Až se mi dostane pod ruce, tak mu to hodím, ale bohužel utekl do Egypta,“ prozradil Le Sy.

Celé vysílání B4THECLASH můžete sledovat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy uvedl jméno, se kterým už do budoucna Clash of the Stars nepočítá

Clash of the Stars je neustále na vzestupu, hlavní promotér Tomáš Linh Le Sy ale zůstává nohama pevně na zemi. Kdo z účastníků se v...

Valášek vs. Kotlár

VIDEO: „Takovou ti šlehnu, že ztratíš rozum!“ vzkazuje Kotlár Datlovi

Jarda Kotlár a Marek Valášek si to spolu koncem října rozdají na holé pěsti.👊🏼 Napětí mezi nimi však houstne už teď. Co Kotlár Datlovi...

Karlos Benda a jeho tři soupeři

Benda dostane tři soupeře. Budu do tebe šlehat kudlankou! křičel jeden z nich

Karlos Benda avizoval, že jeho zápas v Clash of the Stars 6 je naprostá šílenost, nikoho by ale nejspíš ani ve snu nenapadlo, o co půjde.😲