Benda dostane tři soupeře. Budu do tebe šlehat kudlankou! křičel jeden z nich

Karlos Benda avizoval, že jeho zápas v Clash of the Stars 6 je naprostá šílenost, nikoho ale nejspíš ani ve snu nenapadlo, co si společně s Clashem na diváky připravili. Karlose čeká skutečná výzva.

Karlos Benda a jeho tři soupeři Foto: Youtube

Karlosi Bendovi už jeden soupeř nestačí...

Karlos Benda měl do šestého turnaje problém najít dostatečnou výzvu – vyzyvatelů bylo dost, jenže Karlos už nechtěl jít do klece jen tak s někým, a tak jednoho za druhým odmítal. Dokud organizace nepřišla s návrhem, který ho zaujal.

„To co se teďka chystá na Clash of the Stars 6, přátelé, můj zápas, to je taková šílenost, taková kravina, až se mně to začalo líbit. Já se přiznám, že když s tím kluci přišli, tak jsem nejdřív nechtěl (možná někdo si to může pospojovat), ale čím víc jsem nad tím přemejšlel, tak jsem si řek, ty jo to bude tak šílený...“ lákal Benda na nadcházející zápas během festivalu v Ostravě.

Úvodní tiskovka do všeho konečně vnesla světlo – Karlose Bendu podrobí zkoušce celkem tři soupeři. Bendu v kleci bude čekat bodyguard žijící v Anglii Ladislav Tišer, rapper Dan Maďar a mistr kung-fu Dolari Plzňako. Mohlo by se zdát, že půjde o velmi nevyrovnaný souboj, nicméně Karlos si své soupeře podá hezky popořadě.

„Nebudou v kleci proti němu bojovat všichni tři najednou, jak byste mohli čekat, ale v každém kole nastoupí jeden z nich. Budou se na Karlosovi střídat v určitém pořadí, které se dohodlo,“ uvedl na pravou míru promotér Tomáš Le Sy. „Pokud bude Karlos ukončovat jednoho po druhém, skončí zápas během tří kol. Teoreticky může Karlos bojovat s každým tři kola,“ doplnil Le Sy.

Mezi třemi bojovníky a Bendou to slušně vřelo už na tiskovce, takže se s tímhle čtyřlístkem rozhodně nudit nebudeme. „Pro mě nejsi soupeř, poznáš, co to je pořádná cikánská rána,“ řekl mu například hned na úvod Tišer.

Další v pořadí byl pak Dan Maďar, kterého si fanoušci Clash of the Stars můžou pamatovat coby rappera nástupovky Diega Kotlára. „Já zkušenosti nemám, ale jak jsem viděl tady Karlita, jak si na Kotlárovcích, na amatérech, udělal jméno, tak si myslím, že na něho mám,“ řekl sebevědomě Maďar.

„Dan je tady jedinej člověk, kterýho nemám rád,“ pronesl k rapperovi Benda a poté se mezi soupeři strhla hádka o Maďarově songu – Karlos Benda tvrdil, že jde o rasistickou sr**ku, což Maďar samozřejmě neslyšel rád. „Nevíš, o čem mluvíš, seš vypatlanej de**nt,“ reagoval zostra rapper.

Třetím bojovníkem bude Dolari Plzňako, který hned na úvod prohlásil, že se od svých tří let věnuje kung-fu. Plzňako pak prohlásil, že MMA je proti kung-fu úplně o ničem, a dokonce nelenil a zvedl se od stolu, aby posměšně imitoval Bendu na lapách.

„Nemůžete srovnávat kung-fu s nějakým MMA nebo kick boxem (...) Kung-fu je vražedná zbraň. (...) Tolik do tebe budu šlehat kudlankou (...) Ty si budeš myslet, že seš v Matrixu!“ dštil oheň a síru Plzňako.

➤ Čtěte také: Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

„Já to ukončím, tebe mám rád, tebe zmlátím nejmíň,“ prohlásil na to konto Benda. „Já u tohohle člověka nevím, jestli to myslí vážně, nebo ne,“ doplnil se smíchem a pak došlo na netradiční staredowny, které oproti předchozím slovním potyčkám proběhly až překvapivě klidně. Je ale jasné, že zápas rozhodně nic klidného nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda prožívá turbulentní období

Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

Velmi příjemné starosti aktuálně řeší hvězda Clash of the Stars Karlos Benda. Dostal totiž nabídku, o které si většina bojovníků tuzemské...

Gappa už je součástí Clash of the Stars

Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?

Clash of the Stars - žebírková výzva

Další bizár v Clashi: velký Diego, ještě větší Gappa a žebírková submise

Clash of the Stars nabídl netradiční souboj.💪 Jednoho z aktérů jsme viděli v kleci, tentokrát bojoval od stolu. Kdo zvítězil v žebírkové...