Další bizár v Clashi: velký Diego, ještě větší Gappa a žebírková submise

Clash of the Stars fanouškům nabídl netradiční souboj. Jednoho z aktérů jsme viděli v kleci s Karlosem Bendou, tentokrát bojoval od stolu. V první části Diego Kotlár a Gappa odpovídali na otázky a pojídali křidýlka, poté se utkali v žebírkové výzvě. Kdo zvítězil v netradiční disciplíně?

Clash of the Stars - žebírková výzva Foto: Youtube

Diego Kotlár vs. Gappa. Kdo zvítězil v žebírkové výzvě?

Jak už je u Clash of the Stars zvykem, i tentokrát organizace přišla se zcela netradičním soubojem, tentokrát se ale bojovalo od stolu – konkrétně od jednoho ze stolů restaurace Ribs of Prague, kde se pánové utkali nejen v pojídání křidýlek a haldy žebírek, ale také zodpovídali vědomostní otázky.

V první části speciální výzvy Diego s Gappou byli na střídačku podrobováni zkoušce všeobecného rozhledu. Pravidla mluvila jasně: buď správná odpověď, nebo křidýlko (Diego měl kyselá křídla, Gappa zase ostrá), a nutno podotknout, že oba soutěžící museli pořádat jedno křidýlko za druhým, ačkoli se našly i otázky, které soutěžícím sedly. Například Diego Kotlár vyjmenovával tři erotogenní zóny žen.

Bohužel pro pány, Le Sy si pro ně připravil i několik chytáků. Diega se například ptal, za koho bojovali v roce 1620 v bitvě na Bílé hoře Američané. „Za Rusko?“ odpověděl váhavě Diego. Le Sy mu dal ještě dva pokusy, než se nad ním smiloval a přiznal mu, že šlo o chyták.

Podobně se Diego nechal nachytat při otázce „Kolik linek má metro v Brně?“. Diego se na chvíli zamyslel a pak odpověděl: „Dvě ne? Pravá a levá?“ Gappa v tom však Diega nenechal, horu Kilimandžáro například přemístil do Asie a u otázky, z jakých chemických prvků se skládá zlato, se dlouze zamýšlel, než vystřelil: „Je to H na druhou.“

Co však Diegovi úplně zamotalo hlavu, byla otázka „Kolik měsíců má přestupný rok?“. „Čtyři roky, ne?“ řekl Diego bez rozmyslu. Le Sy mu otázku zopakoval. „Žádný, ne?“ zněl druhý tip. „Jeden, ne?“ tipoval Diego potřetí. Z trápení ho nakonec chtěl vysvobodit protivník Gappa: „Třicet šest?“ pronesl bezelstně, načež ho LeSy pobídl, aby si dal další křidýlko.

Během výzvy však padly i absurdní otázky typu „Kolik židlí má jedna noha?“. Gappa si otázku zopakoval a pak bez většího přemýšlení nabídl správnou odpověď. U otázky „Jak nebo čím lidé lovili dinosaury“ už se Le Sy tak rychle odpovědi nedočkal. „Normálně samopalem,“ vtipkoval Gappa. „Ty jo nevim, oštěpem,“ tipoval pak Diego.

➤ Čtěte také: Nadlidská síla a nekonečná zloba. Jarda Kotlár plánuje pomstu. Co vzkázal soupeři?

Po dlouhé řadě křidýlek došlo konečně na žebírkovou výzvu, která zpočátku vypadala velmi lákavě. Diego s vitaminkovým Gappou dostali haldu žebírek a k tomu tři omáčky.

Gappa si to po celou dobu vyloženě užíval a už od první vteřiny nasadil vražedné tempo, které se Diegovi jen těžko dohánělo. Zatímco se zdálo, že Gappa stále ještě nemá dost, Diego vypadal čím dál vyčerpaněji, až nakonec hodil rukavici do ringu. „Vítězem žebírkové výzvy se stává Gappa, který si celou výzvu užíval a Diega porazil před časem na Submisi,“ prohlásil promotér Tomáš Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Promotér Clashe Tomáš Le Sy promluvil o dalších plánech s Mawarem i nové lásce Denise

Jedna z ústředních postav organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy dal nahlédnout pod pokličku aktuálního dění. Proč nechce svou...

Karlos Benda reaguje na Mawara

Bijec Karlos Benda reaguje na šokující chování Mawara. Jak to vypadá s jejich zápasem?

Kolem Tadeáše Růžičky, je v posledních dnech a týdnech pořádně rušno. V rámci nejnovějšího videa se na jeho adresu vyjádřil i Karlos Benda,...

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...