Promotér Clashe Tomáš Le Sy promluvil o dalších plánech s Mawarem i nové lásce Denise

Jedna z ústředních postav organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy dal nahlédnout pod pokličku aktuálního dění. Proč nechce svou lásku Denisu pustit do zápasu a koho musel v nedávné minulosti přeplatit?

Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Tomáš Linh Le Sy o Mawarovi, soužití s přítelkyní Denisou i možné spolupráci s Red Face

Období relativního klidu pozvolna končí a Tomáš Le Sy spolu s týmem vyhlíží v pořadí šestý galavečer Clash of The Stars, který se uskuteční v říjnu. V životě úspěšného promotéra se v poslední době událo několik výrazných změn. Tou největší je nepochybně vztah s modelkou, zápasnicí a influencerkou Denisou Ryndovou.

Účastnice čtvrtého turnaje by ráda šla do zápasu znovu, což ale Le Sy pro možný střet zájmů odmítá. Jinak je ale jejich vztah zalitý sluncem, což dokazují slova samotného Le Syho i příspěvky na sociálních sítích.

Řeč přišla i na hodně sledovanou kauzu ohledně Tadeáše Mawara Růžičky. Právě v Clashi měl totiž Růžička dosud poslední zápas, když v červnu nedal žádnou šanci amatérovi Tadeáši Veselému. Le Sy na otázku ohledně Mawara odpověděl následovně:

"Nijak jsme s ním jeho kauzu neprobírali. My s ním vlastně v tuto chvíli nemáme ani další plány, byl u nás na jeden zápas půjčený z organizace RFA. Jeho další účinkování v Clashi není v tuto chvíli na programu pro nejbližší dny, týdny a zřejmě ani měsíce. Každopádně mu moc fandím a doufám, že vše dopadne dobře", uvedl promotér v podcastu Talk Yourself.

Na vysněný dům ještě nevydělal. U Karlose Bendy se musel plácnout přes kapsu

Tomáš Le Sy také prozradil, že byť se organizaci Clash of the Stars velmi daří a fanouškovská základna se neustále rozrůstá, čistý zisk, který mu doposud přitekl, prozatím na koupi vysněného bydlení nestačí.

Zajímavostí je, že bojovníka Karlose Bendu, který patří k nejoblíbenějším zápasníkům CotS, musel nedávno získat zpět na svoji stranu poté, co mu konkurenční Red Face předložila lukrativnější finanční nabídku. Le Sy ovšem nezaváhal a pomocí vylepšené smlouvy populárního youtubera a bojovníka udržel ve svých řadách.

V rámci tohoto tématu Le Sy odmítl, že by jeho organizace navázala někdy s Red Face jakoukoliv spolupráci. "Chceme jít svou vlastní cestou a ne se dát dohromady s někým, kde nemáme šanci cokoliv ovlivnit", dodal rázně.

Sám Le Sy přitom počítá s tím, že se aktivně zapojí do zápasového dění v Clashi. Rád by si to rozdal s Alešem Bejrem, se kterým má podle vlastních slov nevyřízené účty. Psychopatovi se ovšem momentálně do ostrého zápasu příliš nechce, a tak je otázkou, zda a kdy na tento pikantní souboj dojde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ben Cristovao v Brichtalk

V Clash of the Stars mě nikdy neuvidíte, nikdy! zdůraznil Ben Cristovao

Ben Cristovao je milovníkem brazilského jiu-jitsu 🥋, v němž posbíral mnoho prestižních titulů.🏆 Jaký má názor na organizace typu Clash of...

Tadeáš Růžička během zápasu

Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Tadeáš Růžička vzkázal kritikům přes svůj Instagram několik peprných slov. Podívejte se na jeho nejnovější reakci.

Leo Brichta při své premiéře v KSW

Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Bojovník, a v poslední době také úspěšný youtuber, Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podrobnosti si přečtěte v článku.