Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Bojovník, a v poslední době také úspěšný youtuber, Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Leo Brichta při své premiéře v KSW Foto: KSW

První politická zkušenost? Leo Brichta byl pozván Andrejem Babišem na oběd do Poslanecké sněmovny

Oblíbený zápasník Leo Brichta se shlédl v novém řemesle. Jeden z nejtalentovanějších bojovníků tuzemské scény před časem rozjel youtuberskou dráhu a fanoušky jeho tvorba extrémně baví. Nyní svoji tvorbu okořenil i netradičním setkáním.

Leovi se povedlo pozvat si do svého podcastu Brichtatalk Andreje Babiše, který mu na oplátku nabídl pozvání na oběd přímo v prostorách Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Přední český ranař se svérázným humorem neváhal ani chvíli, oblékl neoblíbenou košili a vyrazil vstříc nové zkušenosti.

A co se podávalo? Kupodivu nikterak noblesní menu. Brichta s Babišem si pochutnali na řízku v bramboráku se salátem coleslaw. Mnohem důležitější, než samotné jídlo, bylo však to, jaká témata stihli probrat.

"Mluvili jsme o věcech, které jsme probírali už o mně v podcastu, ale teď jsme mohli jít více do hloubky. Zajímal mě především rozvoj sportu v České republice, protože k tomu mám z pozice bojovníka samozřejmě co říct.

Byl to velmi zajímavý oběd se zajímavým člověkem a já jsem vděčný za tuto možnost, která mi byla poskytnuta", nadhodil Leo ve svém nejnovějším vlogu

Natáčet a pořizovat záznamy mu bylo přímo na místě v Poslanecké sněmovně zakázáno, i tak z toho ale vzniklo zajímavé video. Kromě této nevšední návštěvy dal Leo v první části vlogu nahlédnout do pozadí svého tréninku s trenérem Michalem Vančurou ve Spejbl Gymu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kazieczko vs Brichta

Zkouška ohněm před 50tisícovým kotlem. Leo Brichta má za sebou premiéru v KSW

Zápasit na takovém turnaji se většinou bojovníkům poštěstí jednou za život. Leo Brichta zažil atmosféru turnaje KSW 83: Colosseum 2 a tady...

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Leo Brichta

Pohled do soukromí! Jak si vedl Leo Brichta na detektoru lži?

Oblíbený český bojovník Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podstoupil totiž detektor lži, který nekompromisně kontroloval...