Zkouška ohněm před 50tisícovým kotlem. Leo Brichta má za sebou premiéru v KSW

Zápasit na takovém turnaji se většinou bojovníkům poštěstí jednou za život. Leo Brichta zažil atmosféru turnaje KSW 83: Colosseum 2 a tady jsou podrobnosti k jeho zápasu s Maciejem Kazieckem.

Kazieczko vs Brichta Foto: KSW/Fortuna

Leo Brichta na KSW debut nezapomene, jeho duel přinesl velmi vyrovnanou podívanou

Leo Brichta si může odškrtnout premiérový zápas v polské organizaci KSW. Na velkolepém turnaji KSW 83: Colosseum 2 ve Varšavě přihlíželo jeho výkonu v kleci několik desítek tisíc diváků. Leo změřil síly s nedávným titulovým vyzyvatelem, Maciejem Kazieczkem.

Už před zápasem Brichta vs. Kazieczko bylo zřejmé, že nás čeká postojářský duel dvou elitních strikerů. Přesně tyto prognózy se plnily od samého úvodu zápasu až do poslední vteřiny. Všechny tři kola se odehrávaly v postoji, kde létaly údery i kopy v nevídané kadenci. Tohle byla přehlídka elitního postoje!

Maciej Kazieczko po většinu utkání držel střed Oktagonu, byl to však Leo Brichta, kdo vypadal opticky o něco více sebevědoměji. V prvních dvou kolech nepřišel ani z jedné strany moment, který by výrazně pomohl jednomu, či druhému, a tak bylo dlouho velmi nejisté, na čí stranu se zápas nakonec překlopí.

Ve třetím kole si Leo Brichta jako první připsal knockdown soupeře, po jednom z přesně mířených úderů na bradu. V zápětí se ale on sám ocitl na čtyřech, když zase přesně trefil Kazieczko. Celkově oba borci snesli obrovské množství úderů. Před časovým limitem jsme ale vítěze nepoznali.

V obrovsky vyrovnaném zápase se bodoví rozhodčí přiklonili na stranu Lea Brichty (split decision), který si tak připisuje vytoužené vítězství ve svém prvním utkání pod KSW. Po zápase byly v jeho podání k vidění nebývalé emoce – tak moc mu záleželo na tom, aby se premiéra povedla. A vyšlo to skvěle!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...