Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Tadeáš Růžička vzkázal kritikům přes svůj Instagram několik peprných slov. Podívejte se na jeho nejnovější reakci.

Tadeáš Růžička během zápasu Foto: Profimedia

Lidi jste ovce, vzkázal ve videu Mawar. Proč tohle označení?

V chování a přístupu Tadeáše Růžičky v ožehavé kauze napadení nastala otočka. Zatímco ještě před několika dny nezazněla k případu z jeho strany jediná věta, teď přidává Mawar na sociální sítě denně několik příspěvků i vzkazů.

Jisté je, že Mawar zahájil protiofenzivu a nechce jen pasivně přihlížet dalšímu vývoji kauzy, jako to dělal do teď. Zároveň je evidentní, že dále zůstává svůj a ani pod obrovským tlakem na jeho osobu si nesype přehnaně popel na hlavu, jak by si to možná situace za současných okolností žádala.

Mawar si do této chvíle fanoušky rozhodně neudobřil a každým novým videem se z jeho pohledu situace spíše zhoršuje.

„Lidi, já motivuju velkou populaci lidí už přes 10 let a víte, čím to bylo? Že jsem neseděl na prd*li, měl jsem svý cíle a každej den jsem na to dřel. Tolik jsem tomu obětoval, že si teď dovolím mluvit. To, že čtete bulvár, mediální sra*čky, když do dneška nikdo neví, jak to doopravdy bylo… Lidi jste ovce,“ zakončil svůj vzkaz Mawar.

Těžko říci, co může Mawarovi toto osočování a relativně egoistická samochvála přinést. Klíčový zlom a posun v celé kauze pravděpodobně nastane v momentě, kdy se Růžička vrátí zpět do Česka. Přesně v tu chvíli se s největší pravděpodobností rozjede policejní vyšetřování a série výslechů.

Někteří známí bojovníci tuzemské scény v čele s Patrikem Kinclem mají za to, že si Mawar ponese za svoje chování následky. Stále totiž není vyloučeno, že talentovaný zápasník skončí kvůli incidentu za mřížemi. Jaké důsledky ale bude kauza mít, se teprve uvidí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička v tom prý není sám

Našel Mawar zastání? Marpo se vyjadřuje k jeho kauze a popisuje brutální rvačky

Ke kauze Mawar se vyjádřil rapper🎤 a bojovník🥊 Marpo. Co si o Růžičkově chování myslí a čí reakce na incident ho nejvíce rozčílila?

Tadeáš Růžička si u fanoušků nepomohl

Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Kritika na adresu Tadeáše Růžičky zjevně nebere konce. Novou vlnu nevole spustilo nedávné vyjádření mladého zápasníka, které pobouřilo...

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...