Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

Velmi příjemné starosti aktuálně řeší hvězda Clash of the Stars Karlos Benda. Dostal totiž nabídku, o které si většina bojovníků tuzemské scény může nechat jenom zdát. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Karlos Benda prožívá turbulentní období Foto: Clash of the Stars

Perné týdny pro Karlose Bendu. Polská KSW přispěchala s nabídkou na zápas

Tohle laso nečekal ani on sám. Velký oblíbenec fanoušků Karlos Benda obdržel nečekanou nabídku od věhlasné KSW. Představit se mohl už na turnaji v Třinci v polovině října. Vzhledem k platné smlouvě s CotS se ale tento krok prozatím odkládá.

sipka Vyzvedněte si 300 Kč za dokončení registrace u Fortuny

V tuto chvíli dostane přednost rozdělaná práce v organizaci Clash of the Stars. Jméno Bendova soupeře bude oznámeno na pondělní tiskové konferenci. Jeho formu otestuje zajímavé jméno, které by ho mělo dostatečně otestovat. Hned potom by ale bývalý úspěšný kulturista mohl zamířit pod křídla přední světové MMA organizace.

„KSW mě oslovilo, jestli bych do toho šel. Chtěli mě už teď do Třince (14.10.) a nabídli mi i konkrétního soupeře, kterým měl být polský borec Patryk Tolkaczewski. Já jsem ale momentálně smluvně vázaný s Clashem, takže by mě museli pustit.

Bohužel ty dva galavečery jsou jen pár dní od sebe. Jednání mezi organizacemi probíhají. Aktuálně to vypadá, že bych pod KSW mohl zápasit zkraje příštího roku, jak budou opět v ČR.

Teď už to záleží na Clashi. Já jsem tam chtěl jít, ale Clash mě nechtěl pustit, což chápu. Termínově to spolu koliduje. Kluci z Clashe mi sice teď řekli jasné ne, ale příště bych mohl dostat volno. Navíc mi slíbili i pomoc…

Je to pro mě obrovská čest. MMA dělám rok a půl a teď mám reálnou možnost být součástí druhé nejlepší organizace na světě,“ sdělil Benda exkluzivně našemu webu

Ve hře je tak pravděpodobná varianta střídavých startů, což zní zajímavě pro všechny strany. Karlos Benda si svým lidským přístupem a chováním vydobyl u fanoušků v Česku skvělou pozici. Po sportovní stránce je ale samozřejmě vidina startu v KSW obrovské lákadlo.

Velká výzva v Clash of the Stars

Taková nabídka samozřejmě vlije Bendovi novou krev do žil a přidá na motivaci. Zároveň ji ale musí vytěsnit z hlavy a soustředit se na nejbližší zápas. Na turnaji Clash of the Stars 6 ho čeká podle jeho vlastních slov soupeř, který má být zárukou toho, že se právě o tomto duelu bude mluvit nejvíce. Rozhodně by tak mělo jít o daleko těžší sousto, než byl v červnu prostořeký těžkotonážník Diego Kotlár.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda si servítky nebere

Agrese je pro něj standard, je prostě hloupej! říká Benda o Růžičkovi

Karlos Benda se ve svých otázkách a odpovědích znovu vyjádřil ke kauze Mawar, a vůbec se s tím nemazlil.👊💥 Přečtěte si jeho velmi upřímný...

Karlos Benda je na roztrhání

Benda je na roztrhání! Kdo asi získal zlatý lístek do klece s Karlosem?

Karlose Bendu chce do klece snad každý. Kdo proti němu chce nastoupit v rámci Clash of the Stars 6? A jakou bizarní výzvu v poslední době...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...