Benda je na roztrhání! Kdo asi získal zlatý lístek do klece s Karlosem?

S Karlosem Bendou si to chce vyříkat v kleci kdekdo. Kotlárobijec se těší velké oblibě fanoušků, ale přesto jsou i tací, kterým dvorní silák Clash of the Stars leží v žaludku. Tentokrát obdržel skutečně bizarní výzvu.

Karlos Benda je na roztrhání Foto: instagram/Karlos Benda

Vyzyvatelů, že neví co s nimi. Kdo nakonec získá zlatý lístek do klece s Bendou?

Bendovi se hlásí jeden vyzyvatel za druhým, čím déle však organizace otálí s ohlášením Karlsova soupeře, tím podivnějších výzev se mu dostává. Například teď Bendu oslovil kdosi, jehož vzkaz se podobá šifře, na niž jsou potřeba dva a třetí s nápovědou. Posuďte sami: „Gdys mas odvahu bendo prijmi vyzvu od bojovnika ktery ma cernrj pas a bojuje od svych 3 let pan__(DOLARY)__von gdys si kousne do ruky tak te roseka na s***u mas se bendo ceho bat,“ napsal dotyčný.

Mezi nejvýraznější Karlosovy vyzyvatele patří bez pochyby Žralok – muž, jehož poznávacím znamením jsou obvykle velmi barevné vlasy a značné odhodlání a jenž je vidět i slyšet na každé akci Clash of the Stars. Žralok prvně Bendu neváhal vyzvat přímo v kleci po jednom z Karlosových zápasů a poté se pánové kočkovali skrze sociální sítě, Benda dal však jasně najevo, že o Žraloka v kleci zkrátka nestojí.

„Já se s tím člověkem nechci zahazovat,“ vyjádřil se k Žralokovi na nedávném festivalu, jehož součástí byl i program s Clash of the Stars. „Pokud by dostal rozum, v budoucnu někdy možná, ale on se chová prostě hrozně a já jsem si zažil hroznej s**t už s Diegem a nechci to prožívat znova, ale třeba někdy v budoucnu ano, ale teď rozhodně ne,“ vysvětlil. „Těch vyzyvatelů mám spoustu, věřím tomu, že zajímavějších, než je on,“ dodal.

Jediným protivníkem, jehož výzvu bral Benda vážně, byl Tadeáš Mawar Růžička, se kterým se dle Bendových slov dokonce zápas skutečně domlouval. „Bohužel vzhledem k tomu, co na Mawara vyplavalo, tak se to muselo odříct,“ vysvětlil Benda. „Protože ani Clash, ani já asi nechceme s tím člověkem, když se teďka takhle chová, se zahazovat,“ řekl na Mawarovu adresu Benda.

Čtěte také: Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Benda v jednu chvíli vzal svůj budoucí zápas do vlastních rukou a vyzval do klece Marcuse Revoltu, ten však velmi slušně a s díky odmítl s tím, že jeho zájmy jsou jinde.

Koho dostane Karlos místo původně plánovaného Mawara, už jádro organizace i samotný Benda ví, a podle Bendových slov půjde pravděpodobně o poněkud bizarnější spojení, než by tomu bylo právě s Růžičkou, jak je ostatně u Clash of the Stars zvykem.

„To co se teďka chystá na Clash of the Stars 6, přátelé, můj zápas, to je taková šílenost, taková kravina, až se mně to začalo líbit. Já se přiznám, že když s tím kluci přišli, tak jsem nejdřív nechtěl (možná někdo si to může pospojovat), ale čím víc jsem nad tím přemejšlel, tak jsem si řek, ty jo to bude tak šílený, to bude tiskovka, to bude B4THECLASH (...) Teďka se na to nesmírně těšim,“ lákal Benda fanoušky.

Skalní fanoušky Clash of the Stars a Karlose Bendy už možná nějaká jména napadají, oficiálně se však soupeře dozvíme až během první tiskové konference k již šestému turnaji organizace, která by se měla konat co nevidět.

Podívejte se na Bendovo vyjádření k Mawarovi:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička si u fanoušků nepomohl

Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Kritika na adresu Tadeáše Růžičky zjevně nebere konce. Novou vlnu nevole spustilo nedávné vyjádření mladého zápasníka, které pobouřilo...

Jaroslav Security Kotlár jde do boje

Jarda Kotlár: Chtěl jsi to bez rukavic, máš to mít! Kdo okusí Kotlárovy holé klouby?

Další turnaj Clash of the Stars se nezadržitelně blíží, a začínají se odkrývat duely, na něž se můžeme těšit. Uvidíme znovu i Jardu...

Jarda Kotlár chce do klece Vémolu

Kotlár se obul do legendy, Vémolovi přispěchal na pomoc rozohněný Cverna

Vémola na své oslavě ve vtipu prohlásil, že chce do klece osm Kotlárů. Teď nejznámější z Kotlárů obviňuje Karlose, že si na něm chce dělat...