Kotlár se obul do legendy, Vémolovi přispěchal na pomoc rozohněný Cverna

Vémola na své oslavě ve vtipu prohlásil, že chce do klece osm Kotlárů. Členové Kotlárovic klanu se toho okamžitě chytli a teď nejznámější z nich prohlašuje, že si na něm chce Terminátor dělat jméno. Karlosovi na pomoc přispěchal Alex Cverna.

Jarda Kotlár chce do klece Vémolu Foto: Facebook/Clash of the Stars

Cverna se pustil do Kotlára: Tohle říkat nesmíš! křičel na Jardu

Už je to nějaký ten pátek, co Karlos Vémola jen ve vtipu na své narozeninové oslavě promotérovi organizace Clash of the Stars Le Symu řekl, že chce jít do zápasu s klanem Kotlárů a za každého z nich chce milion. Členové rodu Kotlárů okamžitě zavětřili příležitost a začali se ozývat. Nejznámější z nich dokonce prohlásil, že Karlos je špatný v postoji, což rozčílilo i profesionálního zápasníka Alexe Cvernu.

„Ty sis dovolil Karlosovi říct, že ho bereš do zápasu, že v postoji nic neumí a to mě n****o,“ vysvětlil Cverna Jardovi Kotlárovi. „Jakou mu dáváš úctu, klukovi, kterej tady pro nás pro český MMA něco dokázal,“ pokračoval navzdory Kotlárovým pokusům ho přerušit Cverna.

„Já uznávám od samého začátku i tebe i Karlose Vémolu (...), protože je to špička a světově známej zápasník, legenda, já uznávám takový lidi, ty to víš, že já mám respekt k lidem. Já jsem tě měl rád a pořád tě mám rád a nechci, abysme se my dva veřejně hádali, aby to lidi viděli,“ reagoval Kotlár.

Podle Alexe Cverny se měl Jarda vůči Karlosovi zachovat jinak, prokázat mu úctu za to, co udělal pro české MMA a s díky zápas odmítnout. „Ty jsi mu měl říct: Nikdy bych s tebou nešel, protože na to nemám a nezajímaj mě nějaký peníze,“ vyčítal Cverna Kotlárovi.  „A ty řekneš, že v postoji nic neumí, že si ho dáš a takovýhle kecy. Proč jsi to řek?“ nechápal Cverna.

„Cením ho jako zápasníka (...) Já ho nepotřebuju ponižovat. On řekl na mě, že chce celej rod Kotlárů, že potřebuje peníze a že za každýho Kotlára chce milion a ať je nás v kleci aspoň osm. Tak já si mám nechat s**t na hlavu, já budu držet hubu, ať mě každej ponižuje, i když je světová hvězda, tak já si nenechám s**t na hlavu,“ rozčílil se na oplátku Kotlár. „Já s ním chci zápas (...) Víš, jak by to lidi zajímalo, Kotlár a Vémola?“ smál se.

„Tady tě zastavím,“ utnul ho okamžitě Cverna. „Tohle nesmíš vůbec vyslovit, tohle nesmíš říkat (...) tohle je legenda Český republiky. Díky němu je tady Clash of the Stars, díky němu je tady Oktagon (...) a ty by si měl sklonit hlavu,“ rozohnil se Cverna.

„Nebudu tě v tomhle podporovat, protože já toho Karlose mám strašně rád,“ pokračoval Cverna neoblomně. „Neexistuje tooo!“ rozčílil se, když Kotlár pronesl, že nevidí nic špatného na tom, že chce Vémolu do zápasu.

„Nebuď vzteklej,“ reagoval na Cvernův výbuch vzteku Kotlár. „Jsi v přípravě viď, krokodýl,“ smál se Jarda a posléze prohlásil, že ví, co dělá, a že to chce zkrátka udělat pro fanoušky zajímavé.

„Nedělej to zajímavý, nemůžeš se sklouznout po jeho jménu,“ snažil se Jardovi vysvětlit Cverna, načež Kotlár obvinil Vémolu, že totéž dělá on jemu. „On to nedělá, on to nepotřebuje, on tebe zvednul, on tebe posunul o level vejš!“ uzemnil ho Cverna. „Víš, že se to nemůže stát, chápeš to?“ zpochybnil Cverna, že k zápasu Korlárové vs. Vémola někdy dojde. „Tys ještě žádný MMA zápas nezažil,“ upozornil Cverna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy Patrik Kincl

Patrik Kincl přikládá pod kotel. Na koho a proč by si vsadil peníze v duelu Vémola – Langer?

V nejnovějším díle MMA letem světem Ondřej Novotný spolu s Patrikem Kinclem rozebrali nadcházející titulový duel Vémola vs. Langer. Jak se...

Karlos Vémola se chystá na Langera

„Mám v týmu dva kluky, co ho porazili,“ prozradil Vémola k přípravě na Langera

Karlose Vémolu po nelehkém zápase čeká titulový souboj s Pavolem Langerem. Terminátor se prý na Langera připravuje mimo i jiné i s jeho...

Patrik Kincl na turnaji na Štvanici

Kincl vyzdvihuje dva zápasníky Štvanice. Komu vyjádřil respekt a proč?

Patrik Kincl samozřejmě nemohl na double turnaji na Štvanici chybět a vyzdvihl dva momenty obou večerů, o něž se postarali aktéři hlavních...