Patrik Kincl přikládá pod kotel. Na koho a proč by si vsadil peníze v duelu Vémola – Langer?

V nejnovějším díle MMA letem světem Ondřej Novotný spolu s Patrikem Kinclem rozebrali nadcházející titulový duel Vémola vs. Langer. Jak se na bitvu dívá úřadující šampion střední váhy?

Šampion střední váhy Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl o Vémolovi: „Je bez šťávy, taková forma mu v duelu s Langerem nebude stačit

Dostal šanci vyjádřit svůj názor a využil toho. Patrik Kincl se na výzvu Ondřeje Novotného rozpovídal o posledním výkonu Karlose Vémoly a o jeho nadcházejícím souboji s Pavolem Langerem, který se uskuteční v říjnu v Bratislavě. Své peníze by si vsadil právě na slovenského prozatímního šampiona. Proč?

"Zápas s Alsinou na Štvanici mi připomínal souboj s Matavaem před naším duelem. I tehdy byl Karel bez šťávy a podal nevýrazný výkon. Já jsem s Langerem kdysi trénoval a vím, že to rozhodně není jednoduchý soupeř.

Škoda, že kurz na Langera šel už dolů. Já bych si na něj vsadil. Pokud Vémola přijde v takové formě, jako byl teď na Štvanici, tak bude mít velké problémy. Překvapily mě hlavně jeho dětské rány,“ nabídl svůj pohled Patrik Kincl

Ondřej Novotný přisuzuje Vémolův výkon bláznivému zápasovému tempu, s čímž Kincl rovněž souhlasil. Terminátorův matný výkon v souboji s Lucasem Alsinou se ihned stal terčem vášnivých diskuzí. Fanoušky například překvapilo, jak bezmocný byl Vémola, když se v zápase ocitl na zádech.

Pravdou ale je, že sám Terminátor si byl svého výkonu okamžitě vědom a sám si po zápase sypal popel na hlavu. Překvapivě se totiž trápil především v práci na zemi, což se rozhodně nečekalo. Vémola ale v pozápasovém proslovu ihned dodal, že má ve svém týmu hned dva přemožitele Pavola Langera, což považuje za velkou výhodu. Zápas s Alsinou Vémolovi jasně ukázal, na čem v přípravě musí zapracovat, aby jeho obhajoba titulu polotěžké váhy byla v Bratislavě úspěšná.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Patrik Kincl si zároveň neodpustil štiplavou poznámku, přesněji otázku na to, zda v této situaci už není Pavol Langer právoplatným šampionem, když Vémola více než rok svůj titul neobhajoval. Tuto domněnku ale Novotný vzápětí vyvrátil s vysvětlením, že je-li zápas Vémola – Langer domluven, pak není důvod Vémolovi právoplatný titul odebírat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Patrik Kincl na turnaji na Štvanici

Kincl vyzdvihuje dva zápasníky Štvanice. Komu vyjádřil respekt a proč?

Patrik Kincl samozřejmě nemohl na double turnaji na Štvanici chybět a vyzdvihl dva momenty obou večerů, o něž se postarali aktéři hlavních...