Kincl vyzdvihuje dva zápasníky Štvanice. Komu vyjádřil respekt a proč?

Patrik Kincl samozřejmě nemohl na double turnaji na Štvanici chybět (obzvlášť když jeden ze zápasů se ho přímo týkal). Teď s respektem vyzdvihuje dva momenty obou večerů, o něž se postarali aktéři hlavních zápasů.

Patrik Kincl na turnaji na Štvanici Foto: Facebook/Patrik Kincl

Kdo si na Štvanici vysloužil Kinclův respekt?

Megalomanský Oktagon víkend na Štvanici už máme za sebou a všichni jsou teď plní dojmů – oba turnaje přinesly spoustu radosti, slzy dojetí, některým zklamání, ale i mnohá překvapení.

Fanoušci měli jistá očekávání, která v některých případech nesplnil například Karlos Vémola, avšak překvapivé momenty přinesly i oba hlavní zápasy, které byly mnohem dramatičtější, než si kdokoli představoval. A právě aktéři titulových soubojů si vysloužili respekt šampiona střední váhy Oktagonu a přemožitele Terminátora Patrika Kincla.

„Teď vyberu dva (pro mě) největší okamžiky. Magard, který se rozhodl vrátit do prohraného zápasu. V klidu to mohl zabalit a nechat Limu diskvalifikovat. To koleno bylo nabitý až ke stropu Štvanice a nikdo by mu za to neřekl ani prd. Respekt,“ ocenil na svém instagramu Magardovo srdce Kincl.

Pravdou je, že páteční hlavní zápas se obecně postaral o velké pozdvižení. Předcházela mu spousta trash talku a výroků plných nesmlouvavého odhodlání, nicméně dánský žralok nakonec zakusil prohru. Jak však poukázal Patrik Kincl, kdyby si chtěl svůj pás ponechat za každou cenu, měl během zápasu příležitost využít Limovy chyby a nechat ho diskvalifikovat. Magard ale z boje neutíká, a tak se rozhodl pokračovat, ať už to dopadne jakkoli.

Čtěte také: Pirátův pád, Lengálův ohňostroj, nový šampion bantamu i loučící se Baba Jaga

Kinclovo uznání si vysloužil i jeden ze zápasníků sobotního tituláku, který se dočkal nešťastného konce v podobě Keitovy zlomené nohy, která mu nedovolila v souboji pokračovat. I jeho soupeř Sanikidze dostal příležitost využít slabé chvilky protivníka, Maté je ale očividně charakter, a ve chvíli, kdy si všiml, že je s jeho oponentem něco špatně, držel se na uzdě.

„Sanikindze. Po všem tom trash talku počkal na trochu zmateného rozhodčího až zareaguje a nešel okamžitě po ukončení, když měl šanci. Respekt číslo dvě (btw. v poučení před zápasem vám rozhodčí řekne, že zápas ukončuje on a né zápasník. Třeba když držíte páku a máte pocit, že to soupeř plácl, ale rozhodčí to nevidí, tak zápas pokračuje dál. Jen vy jste to pustili a teď vás kvůli tomu ten týpek dobíjí do bezvědomí),“ zatleskal virtuálně Kincl Sanikidzemu.

Jeden z pátečních zápasů se Patrika Kincla přímo týkal. Robert Bryczek tu porazil Samuela Piráta Krištofiče, čímž si vydobyl titulový zápas právě s Patrikem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný

Vedení Oktagonu chystá velkou novinku, která potěší fanoušky i zápasníky. O co jde?

V dohledné době čeká fanoušky a hlavně bojovníky organizace Oktagon velká změna. Nově budou mít fighteři možnost daleko lépe reagovat na...

Oktagon 15: Végh vs. Vémola 1

Za Attilu mě čeká nejvyšší částka, na jakou jsem si kdy sáhl, přiznává Karlos

Duel Karlose Vémoly a Attily Végha ještě nemá přesné datum, podle Karlose je ale vše domluvené a na jeho smlouvě se prý vyjímá moc pěkná...

Losene Keita se zranil v první minutě zápasu

Losene Keita a jeho nešťastné zranění na Štvanici. Jak dlouho bude mimo hru?

Hlavní zápas sobotní Štvanice měl zcela nečekaný konec. Zdánlivě neporazitelný Losene Keita se během první minuty v kleci zranil.🤕 Co teď...