Za Attilu mě čeká nejvyšší částka, na jakou jsem si kdy sáhl, přiznává Karlos

Očekávaná odveta Karlose Vémoly a Attily Végha ještě nemá přesné datum, podle Karlose je ale vše domluvené, podepsané a na jeho smlouvě se prý vyjímá moc pěkná částka.

Oktagon 15: Végh vs. Vémola 1 Foto: Facebook/OKTAGON MMA

To nejlepší na konec: Attila a vysněný honorář

Přestože ještě není jasné, kdy přesně se odvety Végh vs. Vémola dočkáme, Terminátor potvrdil, že je všechno nejen domluvené, ale také podepsané, a prozradil, že mu tento zápas vynese pohádkový honorář, který nikdy předtím neviděl.

„Hraje tam roli moje vysněná částka, ta hraje největší roli a může to bejt třeba v tělocvičně nebo na Barceloně, je mi to jedno,“ odpověděl Vémola na otázku (jež padla v rámci rozhovoru pro Refresher), zda by mohla odveta proběhnout na poslední dobou hojně skloňovaném fotbalovém stadionu. „Je nejvyšší (částka), na jakou jsem si v životě sáhl, a myslim si, že kdyby takový částky Oktagon dával častějš, tak bych si to s tou rozlučkou s kariérou asi rozmyslel,“ dodal pobaveně Terminátor.

Karlos Vémola se sice smál, avšak vzhledem k jeho životnímu stylu a nákladům se nedá vyloučit, že svá slova myslel vážně. Konec konců po „utrápené výhře“ (jak ji sám Karlos nazval) s Alsinou se dle vlastních slov odměnil vysněnou Corvettou a na odměnu za poraženého Végha bude asi potřeba ještě o něco větší balík peněz.

Odvetu s Karlosem už netrpělivě vyhlíží i Attila Végh, který se během sobotního turnaje na Štvanici domáhal termínu jejich zápasu na Ondřeji Novotném, jenž ale naznačil, že bychom se duelu v tomto roce nemuseli dočkat.

S touto variantou už očividně pracuje i Karlos, který prohlašuje, že pokud jde o duel s Attilou, na letošku netrvá, chce ale, aby tenhle souboj představoval finále jeho kariéry. „Možná neukončím kariéru letos, já ukončím kariéru s Attilou Véghem, to je moje tečka, a  jestli to bude letos, nebo někdo se z nás se zraní a nebude to, nebo za dva za tři roky, to je úplně jedno, já budu ukončovat kariéru zápasem s Attilou Véghem,“ nechal se slyšet Vémola.

Jeden ze dvou zápasů, které čistě teoreticky měly předcházet odvetě s Attilou, už má Karlos za sebou, a teď ho čeká titulový zápas s Pavolem Langerem, který již dostal své datum i místo (7. 10. 2023 v rámci turnaje Oktagon 47 v Bratislavě).

Teoreticky by tedy duelu s Attilou Véghem, který se od počátku směřoval na prosinec, nemělo stát nic v cestě. „Necháváme to otevřené, možná máme pro Attilu i jiné možnosti, v jiné váze. Uvidíme, co se stane,“ prohlásil však záhadně Ondřej Novotný. Organizace má tedy možná plány, které odvetu odsunou na příští rok. Dočkáme se místo toho opěvovaného stadionu?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slovenský šampion Attila Végh

Odveta století se komplikuje, slovenské legendě začíná pomalu docházet trpělivost

Situace ohledně zápasu mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem se začíná komplikovat. Jak to aktuálně vypadá s odvetným duelem dvou...

Losene Keita se zranil v první minutě zápasu

Losene Keita a jeho nešťastné zranění na Štvanici. Jak dlouho bude mimo hru?

Hlavní zápas sobotní Štvanice měl zcela nečekaný konec. Zdánlivě neporazitelný Losene Keita se během první minuty v kleci zranil.🤕 Co teď...

Karlos Vémola to tentokrát neměl tak lehké

Poslední Štvanice plná překvapení: Zraněný Keita, Vémola na lopatkách a rychlý Škvor

Úplně poslední Štvanice nabídla spoustu očekávaného vzrušení, ale také nečekané zvraty. Co překvapivého nejkrásnější turnaj roku přinesl?💥💥