Odveta století se komplikuje, slovenské legendě začíná pomalu docházet trpělivost

Situace ohledně zápasu mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem se začíná komplikovat. Jak to aktuálně vypadá s odvetným duelem dvou česko-slovenských MMA legend?

Slovenský šampion Attila Végh Foto: Profimedia

Odveta Végh vs. Vémola ještě letos? Asi se to nestihne, připustil Novotný

Během turnajů na Štvanici vyplulo na povrch několik nových informací ohledně plánované odvety mezi Véghem a Vémolou. Zdálo se, že odvetě už nic nestojí v cestě, jenže čerstvé indicie napovídají, že by nakonec vše mohlo být jinak.

Z úst promotéra Ondřeje Novotného na tiskové konferenci zaznělo, že letos odveta nejspíše termínově nevychází. Vedení organizace se při té příležitosti nechalo slyšet, že s tímto zápasem mají své plány, které ale prozatím nechtějí zveřejnit. Zda a kdy se tento zápas uskuteční, je tak momentálně hodně nejisté.

Attila Végh přitom s tímto zápasem počítá a už před časem začal naplno trénovat. Více se o tom dočtete zde. Karlos Vémola se začátkem října v Bratislavě utká s Pavolem Langerem o právoplatný titul polotěžké váhy. Co bude dál zůstává ve hvězdách. Terminátor se nicméně před časem vyjádřil v tom smyslu, že po odvetě s Attilou ukončí kariéru. Na zápas si každopádně už teď můžete v zajímavých kurzech vsadit u Tipsportu.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Ikona slovenského MMA Attila Végh se na sobotní Štvanici postaral o velkou show, když si ruku v ruce s Ondřejem Novotným střihli taneček uprostřed klece za velkého aplausu tribun. V zákulisí jsou ale vztahy poměrně napjaté, což bylo z vyjádření Attily více než patrné. Nejen on měl totiž termín odvety s Vémolou na konci roku více méně za hotový, což ale zřejmě nemusí být pravda.

„Dejte mi včas vědět, ať v sobě můžu zažehnout oheň a pořádně natrénovat. Karlos má jeden zápas za druhým, ale o naší odvetě se nemluví, tak jak to tedy je?“ Dožadoval se Végh odpovědi

Obecně byli oba spolumajitelé Oktagonu na toto téma poněkud skoupí na slovo. Zároveň ale vyvrátily domněnky o tom, že by k tomuto duelu oficiálně nemělo dojít. Termín a místo konání v každém případě dál zůstává zahaleno tajemstvím, což se speciálně Attilovi příliš nepozdává.

„Necháváme to otevřené, možná máme pro Attilu i jiné možnosti, v jiné váze. Uvidíme, co se stane“, uvedl Ondřej Novotný

V dlouhodobých plánech promotérů figuruje uspořádání turnaje na fotbalovém stadionu, což sám Ondřej Novotný několikrát slíbil. Bude hlavním tahákem v rámci tohoto projektu právě vytoužená odveta?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh vyjádřil svůj názor na soupeře Karlose Vémoly

Attila Végh reaguje na soupeře a zápasové tempo Karlose Vémoly. V čem vidí problém?

Slovenská MMA legenda Attila Végh přispěchal se svým názorem na Lucase Alsinu, který v sobotu 29. července vyzve na Štvanici Karlose...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...