Attila Végh reaguje na soupeře a zápasové tempo Karlose Vémoly. V čem vidí problém?

Slovenská MMA legenda Attila Végh přispěchal se svým názorem na Lucase Alsinu, který v sobotu 29. července vyzve na Štvanici Karlose Vémolu. Podrobnosti se dočtete v článku.

Attila Végh vyjádřil svůj názor na soupeře Karlose Vémoly Foto: Profimedia

Attila Végh o soupeři Vémoly: „V zápase se může stát cokoliv“

Attila Végh se vyjádřil k nadcházejícímu soupeři Karlose Vémoly. Terminátor v sobotu na pražské Štvanici změří síly s Argentincem Lucasem Alsinou, který má zkušenosti z Bellatoru. Právě v této organizaci si kdysi Attila udělal jméno, takže kvalitu tamních borců dobře zná.

Na konci letošního roku nás zřejmě čeká velkolepá a ostře sledovaná odveta mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou. Zatímco slovenská ikona bojových sportů směřuje jen a pouze k tomuto duelu, Karlos Terminátor Vémola má i navzdory poslední porážce extrémně nabitý zápasový program.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Už 29. července na turnaji Oktagon 45 se Vémola střetne s Lucasem Alsinou, který přiletí prověřit jeho aktuální formu z daleké Argentiny. Více informací si můžete přečíst tady. Svůj názor směrem k tomuto zápasu vyjádřil na sociálních sítích i Attila Végh.

„Je to bývalý zápasník Bellatoru a niektorí hovoria o tom, že mu dali korisť a ľahkého súpera. Ja si ale stále myslím, že ani jeden súper nie je ľahký. Hocikoho by mu tam dali, môže urobiť čokoľvek. Nikdy nevieš, čo sa stane. Každý zápas je risk a nikde nie je napísané, že to bude stopercentná výhra.

Ťažko je ale pre mňa pochopiteľné, že mal teraz ťažký zápas s Patrikom, prehral a hneď vezme ďalší zápas. Potom ho čaká Langer, čo nebude vôbec jednoduchý súper. Potom čaká mňa, takže veľa si toho nakladá na hlavu. To si však musí sám vedieť zhodnotiť, že ako to má upratané v hlave. Klobúk dole, že ide ako píla. Čo sa má stať, sa stane. Ja sa ale pripravujem a idem si svoju cestu,“ vzkázal Attila

Attila Végh si je dobře vědom toho, že podcenit jakéhokoliv soupeře by se nemuselo vyplatit. Vzpomeňme na jeho duel s Virgilem Zwickerem v roce 2019. Tehdy byl Pumukli obrovským favoritem, nakonec ale padl už v prvním kole.

Pravdou je, že v současné době je to právě Attila Végh, kdo o odvetu století stojí více. Karlose Vémolu čekají ještě před prosincovou odvetou minimálně dva zápasy. Zmíněný duel s Lucasem Alsinou a říjnová obhajoba šampiónského pásu v polotěžké divizi proti Pavolu Langerovi. Možným scénářem je také to, že po odvetném zápase s Attilou Véghem na konci roku Vémola ukončí svou bohatou kariéru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vážení před zápasem Attila vs Karlos

Po odvetě s Attilou konec kariéry. Co na to říká Végh?

Po nečekané prohře v odvetě s Patrikem Kinclem prohlásil český Terminátor, že brzy ukončí kariéru. Co na to říká jeho přemožitel Attila...

Attila Végh má nově svůj automat u Sazka her

U Sazka Her najdete nově automat inspirovaný Attilou Véghem

Slovenská legenda bojových sportů pronikla i do světa online zábavy. Výherní automat od společnosti Tech4bet s názvem 81 Attila vás...

Double champ Losene Keita

Letní turnaj Štvanice Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – kurzy, analýza, program a výsledky

Pod otevřeným nebem pražské Štvanice ☀️ se pokusí odčinit poslední porážku Karlos Terminátor Vémola. Kompletní informace vám přinášíme v...