Jarda Kotlár: Chtěl jsi to bez rukavic, máš to mít! Kdo okusí Kotlárovy holé klouby?

Další turnaj Clash of the Stars se nezadržitelně blíží, a pomalu se začínají odkrývat duely, na něž se můžeme těšit. Podle dostupných informací to vypadá, že tentokrát v kleci uvidíme i hlavního z Kotlárů, který se nebojí přijmout ani tu nejtěžší výzvu.

Jaroslav Security Kotlár jde do boje Foto: Facebook/Clash of the Stars

Vyzval jsi mě, bude to hodně tvrdý boj! vzkazuje Kotlár

Jarda Security Kotlár je v Clash of the Stars jako doma, a nutno podotknout, že jde o jednoho z nejsledovanějších amatérských bojovníků organizace. Jarda se totiž nebojí výzev, a pokud ho soupeř naštve, nejde pro ostrá slova daleko. To dokazuje i jeho nedávná přestřelka s Alexem Cvernou, který nemohl nereagovat na dle jeho mínění Kotlárovy drzé reakce směrem ke Karlosu Vémolovi.

Nadcházející turnaj už má pár soubojů potvrzených, své první staredowny si odbyli MaxGreen a Malý Zmijozel nebo Hanka Gelnárová s Michaelou Dostálovou. Mezi dalšími uvidíme i Jardova někdejšího přemožitele, takzvaného Kotlárobijce Karlose Bendu, jehož soupeř prozatím není znám, avšak dle některých indicií bychom se měli dočkat i samotného Jardy Kotlára. S kým nejznámější security nastoupí tentokrát?

VZKAZ PRO MARKA DATLA. @datel_marek SLOVA JSOU UŽ ZBYTEČNÁ. Vyzval jsi mě Chtěl jsi to bez rukavic a velká klec. OK. Těším se na tebe....strašně moc, bude to vážně hodně tvrdý BOJ, napsal Jaroslav Kotlár na svém instagramu a kladně tak reagoval na výzvu Marka Valáška, která zazněla během B4THECLASH a tiskové konference k předchozímu turnaji.

„Já bych tímhle chtěl pozdravit Jardu Kotlára,“ začala Datlova výzva spolu s dlouhým popisem toho, co se mezi nimi vlastně stalo. Datlův kamarád Vojta se totiž údajně podílel na Jardově videoklipu, načež Kotlár si dle Datlových slov zablokoval Datla i Vojtu a začal prohlašovat, že druhý zmíněný připravil Jardu o peníze.

„Chtěl bych prostě dát s Jardou zápas, chtěl bych ho vyzvat na Clash of the Stars 6, protože jestli to má proběhnout, tak chci, aby to bylo co nejdřív, prostě mám na něj takovejhle dá se říct jakoby vztek, nebo spíš jsem jako z něj zklamanej,“ vysvětlil Datel během jedné z tiskovek.

➤ Čtěte také: Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Kromě velmi neobvyklého spojení, by měl mít však zápas těchhle svou ještě další zajímavé specifikum, a to je způsob či pravidla boje: „S**u ti na nějakou klec strachu, dáme si to normálně ve velkým ringu a poprvý v Clash of the Stars uděláme zápas bez rukavic,“ určil podmínky Datel.

Organizace Clash of the Stars neustále posouvá mantinely. V její kleci jsme viděli už leccos, a jediné, čemu prozatím dali promotéři jedno velké ne, jsou duely mezi mužem a ženou. Zatím to vypadá, že zápasení bare knuckle se organizace nebrání a tak se dost možná dočkáme drsného souboje holých kloubů.

Jarda Kotlár se realizuje i jako hudebník. Právě kolem tohoto videoklipu se strhla mela, která nejspíš vyvrcholí v kleci:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon 15: Végh vs. Vémola 1

Za Attilu mě čeká nejvyšší částka, na jakou jsem si kdy sáhl, přiznává Karlos

Duel Karlose Vémoly a Attily Végha ještě nemá přesné datum, podle Karlose je ale vše domluvené a na jeho smlouvě se prý vyjímá moc pěkná...

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...

Žralok by si to s Bendou rád vyříkal v kleci

Benda se Žralokem rozpoutali další válku. Kdo si na koho vede složky?

Benda a Žralok jsou zase v sobě a plní sociální sítě vzkazy plné vzájemných obvinění a výhrůžek.💥 Oba rivalové prý drží v rukou tajné...