Benda se Žralokem rozpoutali další válku. Kdo si na koho vede složky?

Karlos Benda a Žralok jsou zase v sobě a plní sociální sítě vzkazy plné vzájemných obvinění. Oba rivalové prý drží v rukou trumfy v podobě kompromitujících materiálů.

Žralok by si to s Bendou rád vyříkal v kleci Foto: Facebook/Clash of the Stars

Benda se Žralokem a jejich virtuální válka

Karlos Benda se rozhodl Žralokovi poslat varovný vzkaz, v němž zmiňuje, že ho lidé, Žralokovi odpůrci, zásobují celou spoustu kompromitujících materiálů, které Benda neváhá v budoucnu použít, jestliže ho Žralok nepřestane rozčilovat.

„... protože tě nemá spousta lidí ráda, tak mi od několika desítek přišly opravdu hromady fotek a videí. Tvých. Ty jistě víš, co na nich je, a věř mi, že toho mám mraky. Žraloku, takže mě moc neštvi, nebo si zkazíš život.“ Benda také zmínil své podezření, že si na něj Žralok vede jakousi složku, která by měla obsahovat materiály podobného typu.

Žralok a jeho okamžitá reakce

Žralok nemohl jinak než okamžitě reagovat, a tak se Benda i fanoušci velmi rychle dočkali odpovědi. „Tuto je oficiální reakce na to video (...) jež jsi zakončil výhrůžkou,“ začal zvolna Žralok. „Myslel jsem si, že jsi inteligentní člověk, i jsem ti docela fandil (během zápasu s Jardou Kotlárem) až do doby, než vlastně došlo k té konfrontaci mezi námi na té tiskovce,“ přiznal Žralok.

„Já tě nebudu soudit, nebudu tě hodnotit, všechno, co tady řeknu, jsou pouze moje domněnky (...) Každej máme svoje příznivce a každej máme svoje odpůrce. To, že ti někteří moji odpůrci ÚDAJNĚ měli poslat nějaké konverzace, hlasovky, videa a fotky, o tom si já můžu myslet svoje.

Neumím si ale představit, co by v tom mohlo být tak kontroverzního, aby mi to zničilo život, protože si nejsem vědom toho, že bych někdy natočil nějaké gay porno nebo že bych někdy ublížil zvířeti nebo malýmu dítěti nebo handicapovanému... A už vůbec si nejsem vědom toho, že bych si takovouto věc (ačkoli jsem nikdy nic takového nespáchal) natočil. To co tam říkáš považuju zase opět za nějaké bludy a výmysly.“

Pak se Žralok zamyslel a zmínil svého dalšího ze svých rivalů Tomáše Lukáše, který by mohl mít v archivu nějaké fotky ze Žralokovy minulosti, Patrik ale zdůraznil, že rozhodně nepůjde o nic, co by mu mohlo „zkazit život“.

„Nazval jsi mě lobotomem a tuta hláška se tak moc chytla, že tvoji dotěrní fanoušci dokonce napadli můj firemní instagram a začali mi tam psát pod příspěvky, kdo by si od lobotoma nechal radit ve financích (...) to už zasahovalo do mého osobního života, já chápu, že se v rámci trashtalku řeknou nějaké věci, ale tuto bylo přes čáru,“ vysvětlil Žralok, od jaké chvíle si bere celý spor osobně a že už dávno nejde o to, co Benda prohlásil o Kotlárovi.

Připomeňte si, jak se Žralok rozohnil na Clash of the Stars 5:

Pak došlo na přetřes složky, kterou si údajně Žralok zaplňuje materiály, které by mohly Bendovi uškodit. To Žralok v podstatě potvrdil, ale podotkl, že je má pro vlastní potřebu a hodlá je zveřejnit jen v případě naprosté nutnosti.

„Pakliže já mám na tebe nějaký archiv, je to pro moji vlastní potřebu. Nechci se totiž dožít toho, že budu čelit žalobě u soudu, kde mě budeš žalovat o nějakou částku za poškození tvého dobrého jména (...) Kdybys měl potřebu mě někde veřejně špinit, a to myslím doslova špinit, tak k tomu lobotomovi přidám balíček, který ty máš údajně připravený, a můžeš počítat s tím, že budeš platit jako mourovatý.“

Neustále se s někým soudí, takový on je člověk, prohlásil Benda

Je jasné, že na tak dlouhý vzkaz plný obvinění a výhrůžek nelze mlčet, a tak Karlos přispěchal s odpovědí, kde poukázal na fakt, jak často se Žralok se svými rivaly potkává u soudu. „Takový on je člověk,“ řekl Karlos.

„Vtipné je, že zrovna včera jsem Tomášovi Le Symu nadhodil, když se řešil můj aktuální soupeř na Clash šestku, tak jsem mu do hlasovky řekl, že my dva bychom si to v budoucnu mohli někdy dát. Tímto ti ale dávám své slovo, že my dva si nedáme v životě nikdy nic. Ani zápas, ani rozhovor, ani Before the Clash, který jsi tak moc chtěl,“ zařekl se Benda.

„Ty jsi člověk, který ihned chce vše řešit přes soud, udávání a policii. Já si své užil už s Diegem Kotlárem a nebudu to znova zažívat. Absolutně a nadobro jsem s tebou skončil,“ uzavřel Benda.

„... já na něho nic nevytáhnu. Já mu dávám své slovo, že na něho nic nevytáhnu, ale některé fotky mi poslalo vícero lidí. Takže je asi jen otázka času, než ty fotky na něho vylezou na internet, ale to už není moje starost. Já si ho všude blokuju a jako s člověkem jsem s ním skončil. Může si jít soudit lidi a udávat někoho jiného. Já jsem s ním nadobro a navždy skončil,“ dodal ještě na závěr.

Zdá se tedy, že případný duel Žralok Benda je nadobro pohřbený a pánové spolu budou bojovat už maximálně na sociálních sítích. Ve vzduchu tedy stále visí otázka, proti komu Benda v dalším turnaji Clashe nakonec nastoupí.

Takhle to všechno začalo:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda vyzývá Revoltu

Karlos Benda vyzývá: uděláme epickou show, Marcusi. Co na to Revolta?

Karlose Bendu zjevně už omrzelo čekat na pořádného soupeře, a rozhodl se vzít věci do vlastních rukou.💪Koho vyzval a jak dotyčný reagoval?...

Mark Zuckerberg trénuje s těmi nejlepšími

Zuckerberg není žádné máslo! Trénuje s šampiony UFC

Téměř každý zaznamenal výzvu Elona Muska směrem k Marku Zuckerbergovi 🚀💪Zakladatel Facebooku není ve světě MMA žádným nováčkem, trénuje s...

Karlos Vémola během vážení na loňské Štvanici

Novotný vysvětluje, proč Vémola nemá slibovaného top soupeře. Své k tomu řekl i Inspektor

Sobotní karta letního turnaje na Štvanici zela proti jménu Karlose Vémoly dlouho prázdnotou.🛑 Teď už soupeře známe, a někteří vůči tomu...