Karlos Benda vyzývá: uděláme epickou show, Marcusi. Co na to Revolta?

Karlose Bendu zjevně už omrzelo čekat na pořádného soupeře, a navzdory haldě nedočkavých vyzyvatelů se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a vybrat si sám. Koho vyzval a jak dotyčný reagoval?

Karlos Benda vyzývá Revoltu Foto: Facebook/Clash of the Stars

Karlos Benda vyzývá – „budeme nejsledovanější zápas roku“

Karlos Benda má za sebou již tři MMA zápasy v Clash of the Stars a vyzyvatele by mohl přebírat vidlemi. Přestože se smíšenými bojovými sporty začal teprve nedávno a organizace Clash of the Stars platí za zprostředkovatele především bizarních soubojů, Karlos se pohybu věnuje odjakživa a očividně stojí o to, aby byly jeho zápasy zajímavé i po sportovní stránce – na to je však třeba mít vhodného soupeře. A toho si teď Benda vybral sám.

„Marcusi, já tě zdravím, na úvod chci říct, že s tebou mám hroznej problém, kecám, nemám, moc tě nesleduju, ale vzhledem k tomu, jaká jsi persona, a tomu, jak seš poslední dobou úplně všude na sociálních sítích vidět (...) Napadla mě jedna jednoduchá věc, už ti to je asi jasný: rád bych tě vyzval na MMA zápas pod záštitou Clash of the Stars,“ vyzval Benda rappera a podnikatele Marka Kaletu aka Marcuse X Double aka Marcuse Revoltu skrze sociální sítě.

„Jsem přesvědčený, že náš fight by byl jeden z – nebo možná nejsledovanější – zápas roku,“ prohlásil s úsměvem Benda. „Jsi člověk, který má rád výzvy, že ano? Ostatně sám jsi to několikrát říkal, proč si teda nezkusit tuhle výzvu. Já sám dělám MMA teprve rok a měsíc, mám za sebou tři amatérské zápasy pod Clash of the Stars.

Myslím si, že by náš zápas byl právě poté sportovní stránce super. Já bych se aspoň trošku vymanil z toho, že mě poslední dobou z 90 procent vyzývají samý dementi, takže konečně bych měl proti sobě normálního soupeře. A jsem přesvědčen, že by náš Before the Clash, tiskovka a všechno to okolo, by trhalo rekordy a že by to byla naprostá bomba,“ představoval si už živě Benda.

„Zkus o tom popřemýšlet, budu rád, když se k tomu nějak vyjádříš, pokud samozřejmě nebudeš chtít, tak naprosto v pořádku, já po tobě nepůjdu, nebudu tě nahánět, nebudu tě hejtovat, nic takového. Myslím, že mi dva bychom udělali naprosto epickou show. Máš rád výzvy, pojď tady do té,“ lákal Marcuse Karlos.

Rapperova reakce aneb Marcus Revolta a slušné odmítnutí

„Čau Karlos, reaguji na tvou výzvu na zápas v Clashi, rozumnou nabídku. Já jsem za poslední měsíce dostal mnoho nabídek od organizátorů i od Clashe. Tomáš Le Sy mi psal, pár lidí mi volalo z různých organizací. Moje odpověď je stejná jako poslední rok všem: moje priority a můj účel v životě je jinde než v zápasení v kleci (...) nicméně rozumnou výzvu cením,“ vysvětloval zdvořile Marek.

„Za další nejsem úplně fanoušek Clashe, ale je zajímavé, že ty jako člověk jsi sympaťák, i Tomáš Le Sy mi přijde jako dobrej týpek,“ dodal Revolta.

Byť to udělal Revolta velmi slušným způsobem, Karlos Benda se dočkal odmítnutí. Na Marcusovu odpověď reagoval už jen prostřednictvím komentáře, v němž mu také přeje jen to nejlepší a zdůrazňuje, že pokud by Revolta přece jen změnil názor, je tady.

Pokud tedy Benda nenajde dalšího vhodného adepta, možná bude muset přece jen sáhnout do řad stávajících vyzyvatelů. Jsou tací, kteří o zápas s ním stojí opravdu hodně, a někteří neváhali reagovat i na výzvu Revoltovi.

Reakci si neodpustil ani Rendys Blahovský

Bendova výzva padla i na půdu některých jeho vyzyvatelů, kteří měli potřebu se k tomu hned vyjádřit, jako například kulturista Rendys Blahovský, jehož se očividně fakt, že ho Benda opomíjí, trochu dotkl.

„Chtěl bych reagovat tady na nový video pana Bendy, že vyzval pana Revoltu, chtěl bych říct nějaký fakta, nebo jak si myslím, že to je, pan Benda říká, že náš zápas by nebyl zajímavej, že by to netáhlo tolik lidí, to si nemyslim, moje video, moje výzva měla přes dvě stě dvacet pět tisíc zhlédnutí, pět tisíc lajků, což si myslim, že je dost,“ prohlásil Blahovský.

„Druhej fakt, pan Benda řiká, že by za mě nedostal tolik peněz, tak jestli chce, tak když mě porazí, dám mu celou svoji vejplatu (...) když mě porazí, všechno mu odevzdám. (...) Něco za sebou už mám, myslím, že jsem velká výzva pro něho, hodně trénuju, mám za sebou nejlepší tým, nejlepšího trenéra, šampiona,“ dodal Blahovský na instagramu, kde se k věci vyjádřili i někteří jeho fanoušci – ti mají za to, že se ho Benda jednoduše bojí.

Po mnoha výzvách a reakcích jsme tedy opět na začátku a nejspíš vzniklo spíše dalších otázek než odpovědí. Je ale očividné, že Benda se s výběrem aktuálních vyzyvatelů nehodlá jen tak smířit a zřejmě se aktivně porozhlíží po potenciálním soupeři, uvidíme tedy, na koho padne výzva příště.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...

Také Ondřej Novotný vyjádřil svůj názor v případu napadení Tadeáše Růžičky

Ondřej Novotný: „Za 25 let jsem nic horšího neviděl.“ Jaký trest pro Růžičku navrhuje?

Vlna kritiky na adresu Tadeáše Mawara Růžičky neutichá. Naopak. Pod kotel teď přiložil i spolumajitel Oktagonu, Ondřej Novotný. Co o...

Daniel Škvor na Štvanici

Daniel Škvor na Štvanici ukončuje zásadně v prvním kole. Zachová tradici i letos?

Daniel DeeDee Škvor má ve zvyku své soupeře posílat k zemi hned v prvním kole.💪💥Obzvlášť pak když ho obklopí nezaměnitelná atmosféra letní...