Ondřej Novotný: „Za 25 let jsem nic horšího neviděl.“ Jaký trest pro Růžičku navrhuje?

Vlna kritiky na adresu Tadeáše Mawara Růžičky neutichá. Naopak. Pod kotel teď přiložil i spolumajitel Oktagonu, Ondřej Novotný. Co o incidentu řekl?

Také Ondřej Novotný vyjádřil svůj názor v případu napadení Tadeáše Růžičky Foto: OKTAGON MMA

Novotný o Mawarovi: V Oktagonu už nikdy

V posledních dnech je to na domácí bojové scéně téma číslo jedna. K napadení ze strany Tadeáše Růžičky se v úterním vysílání MMA letem světem ostře vyjádřil i promotér Ondřej Novotný.

"Je to naprosté šílenství. To video je jedna z nejnechutnějších věcí, jakou jsem za 25 let viděl na domácí scéně. Nemá to vůbec co dělat s bojovými sporty ani s nějakým kodexem. "Jsem člověk, co vždycky dává další šanci. Tady můžu ale slíbit, že v Oktagonu se to již nikdy nestane. To video je totiž něco, co všechny posouvá o krok zpátky.", pronesl Novotný rozhodně.

Spolumajitel organizace Oktagon MMA zároveň ostatní organizace vyzval, aby se k celé věci postavili stejně, tedy aby Mawarovi znemožnili u nich dále zápasit. Ve stejném duchu se vyjádřila i celá řada osobností české scény v čele s Karlosem Vémolou. Ruce pryč od tohoto způsobu jednání ihned dali i zástupci Spejbl Gymu, kde Mawar dlouhodobě trénuje.

Tu a tam se ale najdou i slova podpory, jako například v tomto případě. Obecně je chování Tadeáše Růžičky tvrdě kritizováno, třebaže sám bojovník k celé situaci ještě obsáhlejší vyjádření neposkytl.

Novotný ve stejném podcastu zároveň odhalil nejbližšího soupeře Karlose Vémoly pro turnaj Oktagon 45 na Štvanici. Hned vedle tohoto tématu ale většina otázek diváků mířila právě na ono šokující video z dílny Růžičky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...

Mawar je v pořádných problémech

A je to tady! Násilné video už řeší policie, Mawar bude mít co vysvětlovat

Přední český bojovník Tadeáš Růžička řeší pořádný malér. Video, v němž hraje "hlavní roli" už řeší státní orgány. Podrobnosti se dozvíte v...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...