Daniel Škvor na Štvanici ukončuje zásadně v prvním kole. Zachová tradici i letos?

Daniel DeeDee Škvor má ve zvyku své soupeře posílat k zemi hned v prvním kole. Obzvlášť pak když ho obklopí nezaměnitelná atmosféra letní Štvanice. Předvede rychlý konec i letos proti švédskému bojovníkovi?

Daniel Škvor na Štvanici Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Bude konec v prvním kole, nebo si tentokrát Škvor užije zem?

Každý zápasník jde do klece s tím, že chce předvést skvělý výkon a ideálně ukončit protivníka před limitem. Není to ale tak dávno, co se Daniel Škvor transformoval z čistého postojáře na MMA zápasníka a jako čerstvý bojovník smíšených bojových umění se touží alespoň jednou během zápasu poválet se soupeřem na zemi, i tak ale neváhá využít razance a doručit soupeři pěkný knockout.

Jeden extra rychlý konec Škvor předvedl v loňském letním turnaji na Štvanici, kde během devětačtyřiceti vteřin porazil řeckého zápasníka Panagiotise Stroumpoulise. „Přesně jak jsme si to zkoušeli, tak to klaplo, takže ten game-plan vyšel suprově, dá se říct,“ zhodnotil Škvor zápas s Řekem zpětně.

Tentokrát ho bude v kleci na Štvanici očekávat švédský zápasník Nermin Hajdarpašić, jehož si můžete pamatovat například ze zápasu s Alexandrem Poppeckem (ten Švéda odrovnal v prvním kole TKO), nebo ze souboje s Robinem Fošumem, který skončil remízou.

Naposledy si Škvor užil boj na zemi s Angličanem Danem Vinnim, velmi zkušeným MMA zápasníkem a přeborníkem na submise, což DeeDee pocítil během libereckého turnaje na vlastní kůži. V zápase uplatnil veškeré své schopnosti, a pokud by se souboj vyvíjel trochu jinak, dost možná by se mu podařilo vyhrát na body. Angličanovi se však podařil úspěšný takedown, který dovršil pákou na nohu.

Teď Daniela Škvora uvidíme od Angličana poprvé v akci, a tentokrát opět na sobotní kartě Štvanice, kde mu to – jak už pár minulých letních turnajů ukázalo – více než svědčí. Tamní atmosféra je zkrátka nezaměnitelná a některým zápasníkům dodává energii, kterou pak dokážou proměnit ve výhru. Daniel Škvor je nepochybně jedním z nich.

Před dvěma lety tu dokázal porazit ukrajinského bojovníka Ilyu Lupinova, na což mu stačilo méně než půl druhé minuty, a o rok později tu převálcoval již zmíněného Stroumpoulise, který se v kleci ohřál ještě kratší dobu než Lupinov.

„Vždycky vnímám to publikum, ale snažím se mít fokus na ten zápas, ale když to slyšíte, že ti lidi celkově tomu fandí, nejenom vám, ale obecně, že je to baví celá ta akce, tak se samozřejmě v tom zápasí líp, je to super,“ prohlásil v promo videu Oktagonu. „Letos se na Štvanici těšim, protože ten turnaj mám rád...,“ přiznal. „Letošní rok se mi zatím úplně nevydařil, tak doufám, že tady (na letošní Štvanici) to zlomíme se štěstím,“ dodal s nadějí Škvor.

Kromě pár víceméně neúspěšných zápasů v Oktagonu má za sebou Škvorův nadcházející soupeř i čtyři vítězství v organizaci FCR. Švéd je kromě toho šampionem své země v boxu v těžké váze, takže jde o zkušeného postojáře.

Hajdarpašićova bilance v MMA však ukazuje, že Švéd obvykle poráží soupeře spíše na body. Neodolá Škvor pokušení a pošle protivníka k zemi v prvním kole, jak je tomu u něj na Štvanici už téměř zvykem, nebo si bude chtít se švédským bojovníkem pohrát na zemi?

Připomeňte si loňskou Štvanici, kde Daniel Škvor ukončil soupeře tvrdým kolenem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Na Mawara prší kritika ze všech stran, známý těžkotonážník se ho překvapivě zastal

Skandál okolo Tadeáše Růžičky hýbe celou tuzemskou scénou. K incidentu se již vyjádřila celá řada známých osobností. Podrobnosti si...

Ben Cristovao v Brichtalk

V Clash of the Stars mě nikdy neuvidíte, nikdy! zdůraznil Ben Cristovao

Ben Cristovao je milovníkem brazilského jiu-jitsu 🥋, v němž posbíral mnoho prestižních titulů.🏆 Jaký má názor na organizace typu Clash of...

Ivan Buchinger nastoupí s francouzským bojovníkem

Buchingera čeká kruté shazování, v soupeři ale velkou hrozbu nevidí

Jedním z taháků sobotní Štvanice je beze sporu legendární Ivan Buchinger, který se konečně dočkal i soupeře. Jak proti němu vidí své šance?