Zuckerberg není žádné máslo! Trénuje s šampiony UFC

Není to tak dávno, co internet zaplavila zpráva o nejneobvyklejší výzvě vůbec: Elon Musk si to chce rozdat v kleci s Markem Zuckerbergem. Zakladatel Facebooku ale není ve světě bojových sportů žádným nováčkem, trénuje totiž s těmi nejlepšími.

Mark Zuckerberg trénuje s těmi nejlepšími Foto: Facebook/Israel Adesanya

Zuckerberga si vzala pod křídla esa UFC

Když Elon Musk vypustil na Twitteru bombu v podobě výzvy směrem k Marku Zuckerbergovi, mnozí si mysleli, že jde o pouhý žert, časem se však ukázalo, že jeden z největších géniů své doby myslel svůj výrok smrtelně vážně. Vyzvaný nenechal ani Muska ani napjaté přihlížející dlouho v očekávání a výzvu hrdinně přijal. Teď se oba obklopují těmi nejlepšími z nejlepších a trénují jako o život...

Těm, co zakladatele Facebooku nesledují nijak pozorně, se při představě obrovitého Muska v jedné kleci spolu s útlým Zuckerbergem zatajil dech, pak se ale ukázalo, že Mark nejen že není žádný střízlík, ale s bojovými sporty má už nějaké ty zkušenosti. Pilně totiž trénuje brazilské jiu-jitsu, ve kterém dokonce v květnu bodoval na turnaji a vyhrál hned dvě medaile.

Nutno říct, že krásám tohoto sportu propadl právě i Musk, přestože svého času vtipkoval o tom, že je jeho jedinou pohybovou aktivitou je zvedání vlastních dětí.

Celkem logicky se do celé věci vložila hlava UFC Dana White. Už během virtuální přestřelky obou potencionálních zápasníků zaznělo, že by se měl případný zápas uskutečnit v Las Vegas, kde právě UFC pravidelně pořádá své turnaje. White se nechal slyšet, že je s oběma v kontaktu a že se zápasem oba souhlasí, jestli se však uskuteční a jaké budou případně podmínky, je zatím ještě ve hvězdách.

Přesto je očividné, že oba zápasníci berou budoucí fight velmi vážně, a protože mají v podstatě nekonečné prostředky a konexe, mohou si dovolit trénovat s těmi nejlepšími. Zatímco se Musk nedávno pochlubil „svojí partičkou“ v podobě legendy jiu-jitsu Johna Danahera, zápasníka Georgese St. Pierra a Lexe Fridmana (který se v brazilském jiu-jitsu chlubí černým páskem), Zuckerberg už nějakou dobu trénuje s šampionem ONE FC v BJJ Mikeym Musumecim.

Možná i trochu v reakci na Muskovu fotku s „jeho týmem snů“, kterou okomentoval směrem k Zuckerbergovi slovy „Jsi na tahu, kovboji“, se Zuckerberg obklopil i esy z UFC, a ne jen tak ledajakými, vybral si rovnou ty nejlepší (nejen) ve svých váhových kategoriích: šampionem pérové váhy Alexandrem Volkanovskim a držitelem titulu střední váhy Israelem Adesanyou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel Škvor na Štvanici

Daniel Škvor na Štvanici ukončuje zásadně v prvním kole. Zachová tradici i letos?

Daniel DeeDee Škvor má ve zvyku své soupeře posílat k zemi hned v prvním kole.💪💥Obzvlášť pak když ho obklopí nezaměnitelná atmosféra letní...

Karlos Benda vyzývá Revoltu

Karlos Benda vyzývá: uděláme epickou show, Marcusi. Co na to Revolta?

Karlose Bendu zjevně už omrzelo čekat na pořádného soupeře, a rozhodl se vzít věci do vlastních rukou.💪Koho vyzval a jak dotyčný reagoval?...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...