Agrese je pro něj standard, je prostě hloupej! říká Benda o Růžičkovi

Karlos Benda je jedním z mnoha, koho se fanoušci ptají na názor ke kauze Růžička. Koneckonců hrozilo, že se s Tadeášem potkají v kleci, a tak příznivce často zajímá, jestli by o to Karlos ještě vůbec stál. Teď se po nějaké době znovu k Mawarově chování vyjádřil, a to pěkně od plic.

Karlos Benda si servítky nebere Foto: Clash of the Stars

Šel by Benda s Růžičkou ještě do zápasu?

Karlos Benda se od začátku kauzy Růžička nijak netají svým odmítavým postojem. Ještě donedávna se bojovníci popichovali na sociálních sítích, a skoro se zdálo, že se z toho rýsuje zápas (ačkoli promotér Clash of the Stars se před časem vyjádřil, že s Mawarem žádnou další spolupráci neplánovali). Nicméně Tadeáš se rozhodl své zápasy přesunout na ulici a nejen tím si vysloužil stopku do klecí veškerých organizací.

„Se mnou rozhodně v nejbližší době ne a já rozhodně nebudu první, kterej by s ním měl mít ten zápas, nechci,“ odpověděl Benda jedné z fanynek rezolutně na otázku, zda je ještě šance, že by šel s Mawarem do zápasu. „Za žádnou cenu s ním nechci mít jako první zápas.“

Karlos Benda se tedy posunul od případného duelu s Růžičkou dál, zatímco Mawar čelí jednomu obvinění za druhým a nekonečné sprše kritiky veřejnosti, kterou však neváhal na oplátku nazvat ovcemi.

„Je vidět, že Mawar není člověk, který by udělal chybu, že by byl třeba opilej nebo zfetovanej, a proto udělal to, co udělal, ale jednoduše vidíme, že Mawar takové chování má. (...) On je agresor, a to jak se agresivně chová, vulgárně a hlavně nebezpečně, je pro něho standard,“ prohlásil Benda na svém youtubovém kanále.

„Bohužel pokud on tohle nezmění, tak se z toho nikdy nevyhrabe (...). Já to řeknu na plnou hubu, protože on si to zaslouží: Mawar je hloupej člověk (...) kdykoli dá nějaké storíčko, kdykoli on vystoupí po tady těch prů**rech na sociálních sítích, tak jenom přilejvá olej do ohně,“ zhodnotil Růžičkovo chování Karlos.

„Kdyby byl aspoň trošku chytrej, tak by teďka dělal damage control (minimalizování škod; pozn. red.), buď by úplně nějakou dobu nebyl vůbec nikde vidět, anebo když už by natočil nějaký storíčko, hodil nějakej příspěvek nebo cokoli, tak by se tam choval slušně, pokorně nebo by si sypal popel na hlavu, a on kdekoli teďka vystoupí, furt je to arogantní pi**s,“ nebral si servítky Benda.

➤ Čtěte také: Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

Karlos zmínil, že si je vědom toho, že mnoho MMA zápasníků si prošlo pobytem ve vězení, ale podotknul, že většina z nich se z toho poučila a v současné době dělají svému sportu dobré jméno: „Ano, Karlos Vémola byl ve vězení, Patrik Kincl taky, byli ve vězení, dobře, ale podívejte se, jak se chovají teď, oni ten bojový sport reprezentujou,“ poukázal Benda.

I kdyby se tedy situace kolem Mawara nějak zázračně uklidnila, zdá se, že Karlos na něj na rozdíl od Clash of the Stars definitivně zanevřel, přinejmenším určitě nebude ten, s kým by se Růžička vrátil do klece. Níže můžete zhlédnout reakci Karlose Bendy na jeden z Tadeášových video vzkazů, které Karlosovi poslal:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička a zvrat v případu

Konečně zlom v kauze Růžička! „Bez oběti není případ“ už je minulostí

Kauzu Mawar sleduje snad každý. A Tadeáš nepolevuje a sytí veřejnost jedním průšvihem za druhým.🚩 Teď údajně došlo ke zlomu ve...

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...