Konečně zlom v kauze Růžička! „Bez oběti není případ“ už je minulostí

Kauzu Mawar sleduje s napětím celé Česko. A Tadeáš nepolevuje a sytí veřejnost jedním průšvihem za druhým. Teď však údajně konečně došlo ke zlomu ve vyšetřování. Dočkáme se konečně rozuzlení?

Tadeáš Růžička a zvrat v případu Foto: Facebook/RFA

Konečně zásadní zlom ve vyšetřování kauzy Růžička

Tadeáš Růžička nelení a zásobuje své odpůrce jedním průšvihem za druhým. Teď ale údajně konečně došlo k zásadnímu zlomu v původním případu napadeného neznámého muže, který rozpoutal celý kolotoč kolem Růžičky. Bezvládný muž na videu už totiž není neznámý, podle informací televize Prima se konečně policii podařilo poškozeného najít.

V tuto chvíli tedy dál probíhá vyšetřování, a zdá se, že už by se brzy mohlo dočkat nějakého rozuzlení, protože doteď, bez oběti v podstatě nebylo jak se pohnout dál. K Růžičkově smůle však policie bude nejspíš řešit i nedávný indicent, který se měl odehrát před Burrito Loco a o němž informovala jedna z aktérek celé události.

Růžička měl údajně vyhrožovat své přítelkyni a posléze ji měl donutit zaútočit na neznámé slečny, které u vyhroceného dohadování dvojice byly a chtěly vyděšené dívce pomoci. Více čtěte zde: Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

Celá MMA scéna i široká veřejnost poté, co světlo světa spatřilo video, kde Růžička profackovává bezvládného muže, čekaly na Růžičkovo vyjádření, které dlouho nepřicházelo. Kdyby to tak býval Tadeáš nechal, udělal by možná lépe, protože další věc, kterou u lidí Růžička ztrácí body, je jeho chování a přinejmenším velmi svérázný postoj k celé situaci.

Místo aby se bojovník za svoje činy kál, pustil se do lidí s tím, že jsou to ovce„Lidi, já motivuju velkou populaci lidí už přes 10 let a víte, čím to bylo? Že jsem neseděl na prd*li, měl jsem svý cíle a každej den jsem na to dřel. Tolik jsem tomu obětoval, že si teď dovolím mluvit. To, že čtete bulvár, mediální sra*čky, když do dneška nikdo neví, jak to doopravdy bylo… Lidi jste ovce,“ vzkázal bez skrupulí.

Dobrá zpráva je, že se případ napadeného muže konečně pohne vpřed a my se s trochou štěstí časem dozvíme víc. Jestli bude mužovo svědectví pro Tadeáše Růžičku spásou, nebo posledním pomyslným hřebíčkem do rakve jeho kariéry, se teprve uvidí.

Připomeňte si Mawarovo první vyjádření, na které dlouho čekalo celé Česko:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně

Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...