Tomáš Le Sy uvedl jméno, se kterým už do budoucna Clash of the Stars nepočítá

Clash of the Stars je neustále na vzestupu, hlavní promotér Tomáš Linh Le Sy ale zůstává nohama pevně na zemi. Kdo z účastníků se v organizaci už pravděpodobně nepředstaví?

Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Koleso v Clash of the Stars zřejmě „dobojoval“. Organizace s ním už nepočítá

Ne každý účastník Clash of the Stars ustojí slávu, která se mu dostane. Právě to je i případ legendární internetové postavičky Kolesa, který se v minulosti představil v tzv. „polštářové bitvě“. V současné době to s ním ale nevypadá vůbec dobře a údajně řeší velké existenční problémy.

Důvěru a celkovou reputaci si Koleso u vedení Clashe pošlapal i tím, že prchnul ke konkurenční organizaci Red Face. Tam si střihl zápas v telefonní budce s influencerem Freescotem, který narychlo zaskočil za Maxe Greena, který si v den zápasu vše rozmyslel. Tento horkou jehlou ušitý duel se nakonec stal terčem velkého posměchu.

„On pobývá u známých po celé republice a je s ním problematické jednání. Jeho kočovný způsob života je dobře známý a on takto žil už před tím, než jsme mu dali šanci v polštářové bitvě. Ta sice měla úspěch, ale vzhledem k jeho zchátralému tělu si neumím představit, že by měl u nás MMA zápas", pronesl Le Sy v rozhovoru Ondřeje Němce pro CNN Prima News

Tomáš Le Sy se samozřejmě spíše zaměřuje na budoucnost. Jeho velkým cílem je vyprodat O2 Arenu. Clash má k této metě velice solidně našlápnuto. Nadcházející turnaj Clash of the Stars 6, který se uskuteční v O2 Universu 28. října, se téměř vyprodal už během úvodní tiskové konference.

Vyprodat největší halu u nás je v rámci střednědobých plánu reálnou vizí. Popularita Clashe roste závratnou rychlostí, což už dnes nikdo nemůže zpochybnit. „Stále jsme nohama na zemi a vždycky to tak bude“, dodává rázně boss Clash of the Stars.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Žralok a Max Green jsou jedna ruka

Proteinová vánice se prohnala tiskovkou Clash of the Stars 6. V hlavní roli žralok Patrik

Tisková konference před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 6 se opět neobešla bez několika excesů. Co se dělo tentokrát?

Gappa už je součástí Clash of the Stars

Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?

Karlos Benda

Karlos Benda: Někteří vyzyvatelé zbaběle vycouvali. Kdo se bál jít s Kotlárobijcem do klece?

Karlos Benda měl řadu vyzyvatelů. Teď prozradil, že když došlo na lámání chleba, někteří zbaběle vycouvali.👎 Kdo se bál jít s Kotlárobijcem...