Proteinová vánice se prohnala tiskovkou Clash of the Stars 6. V hlavní roli žralok Patrik

Tisková konference před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 6 se opět neobešla bez několika excesů. Co se dělo tentokrát?

Žralok a Max Green jsou jedna ruka Foto: Clash of the Stars

Žralok Patrik se konečně ukáže v kleci. Hlavními hvězdami budou dobře známí Grznár s Kotlárem

Pražský klub Duplex v pondělí večer opět praskal ve švech. Přítomní diváci, kteří tentokrát dorazili v rekordním počtu, sledovali tradičně vyostřené staredowny i slovní přestřelky. Na YouTube sledovalo přímý přenos okolo 30 tisíc diváků a vstupenky na samotný galavečer, který se uskuteční 28. října, se prakticky vyprodali už během úvodní tiskové konference.

Na v pořadí šestém turnaji organizace Clash of the Stars se představí hned několik nováčků v čele s extravagantním TikTokerem Sajmonosem, který poměří své síly se Snejksem.

Pořádný rozruch vyvolalo oznámení zápasu Karlosem Bendy. Jeden z nejoblíbenějších zápasníků organizace se v rámci jednoho utkání střetne hned se třemi soupeři, kteří se na něm postupně vystřídají a každý z nich může teoreticky bojovat až 3 kola. Podrobnosti si přečtěte tady.

Internetová postavička žralok Patrik sice ještě neměl v Clashi ani jeden zápas, už nějakou dobu je ale o něm hodně slyšet. On sám by do klece nejraději právě Bendu, tam mu však dlouhodobě dává košem, a tak se žralok poměří se sparingpartnerem Karlose Vémoly, Rendym.

Žralok se v samotném závěru tiskovky dostal do křížku s Luktumou a uprostřed vyhroceného momentu na něj vysypal dózu s proteinem. Těžko říci, co přesně chtěl tímto aktem demonstrovat, což ale ostatně platí o většině jeho vystoupení.

Právě Luktuma se v hlavním zápasem Clash of the Stars 6 utká s Filipem Grznárem, který se vrací po zápasové pauze. Kromě tohoto utkání přitahuje pozornost i duel Malého Zmijozela s Maxem Greenem, nebo Diega Kotlára s Markem Datlem Valáškem.

Záznam tiskové konference si můžete pustit zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička dostane šanci znovu bojovat

RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Dvě tuzemské organizace si omylem vlezly do zelí, a tak přišly s netradičním řešením: Spojí se, a navíc vzkřísí Růžičku.😱🚩 Co na to...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...