Karlos Benda: Někteří vyzyvatelé zbaběle vycouvali. Kdo se bál jít s Kotlárobijcem do klece?

Karlos Benda měl celou řadu vyzyvatelů, kteří mu hrozili pořádnou nakládačkou. Když však došlo na lámání chleba, někteří z nich zbaběle vycouvali. Kdo se bál jít s Kotlárobijcem do klece?

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Někteří Bendovi vyzyvatelé se nakonec zalekli...

Od začátku bylo jasné, že Karlose Bendu v šestém turnaji Clash of the Stars uvidíme, problém nastal ale ve chvíli, kdy se začalo uvažovat o jeho soupeři. Benda si po dvou vazounech z rodu Kotlárovců přál někoho sportovnějšího a už už to vypadalo, že se utká s Tadeášem Růžičkou. Toho teď ale vyšetřuje policie a organizace spolu s Bendou se rozhodli dát od průšviháře ruce pryč.

Jenže Benda ne a ne objevit někoho, s kým by byl ochotný jít do boje, a to i přesto, že o vyzyvatele rozhodně nouzi neměl. Ve hře byl mimo jiné rapper Elmo, pak ale někdo přišel se zajímavou myšlenkou: Co kdybychom na Bendu poslali rovnou tři z jeho vyzyvatelů?

A tak začalo výběrové řízení na tři členy ničivého komanda, které bude mít za úkol Kotlárobijce v kleci zlikvidovat. Jenže ejhle, najít tři odvážlivce nebylo nakonec tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

„Clash začal oslovovat ty, co mě vyzývali. Jako první byl Marek Podnikatel (toho jste mohli nedávno zaznamenat coby aktéra hlavního zápasu druhého turnaje RedFace), u kterého bylo hrozně vtipný, že na mě natočil asi tři nebo čtyři výzvy na TikToku, furt Bendo, já tě zmlátím,“ připomenul Benda.

Když Clash Marka Podnikatele oslovil, přišel s nesmyslnou podmínkou, že chce za zápas s Bendou dvě stě tisíc. „Abych to shrnul, tak Marek Podnikatel se nám po**al. Je to krásná ukázka toho, že je to jenom tlučhuba,“ dodal Benda.

„A začal to být problém, protože takových bylo mnoho,“ prozradil Benda. „Saša Saša, on na mě natočil asi dvě nebo tři výzvy z auta, jak mě hrozně zmlátí, to samé: Nechtěl do toho jít.“

➤ Čtěte také: Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

„Potom tam byl dokonce ten, co mě chtěl zmlátit na tiskovce, Flitar. (...) Byla mu nabídnuta účast, že by šel proti mně v 1v3, taky nechtěl. Zkrátka prakticky všichni ti, kdo mě vyzývali, tak nechtěli.

Nebo Bourák Hoffinger, bylo mi řečeno, že ho bolí záda a že by měl krátký čas na přípravu, přitom xkrát mě chtěl zmlátit, že by přijel a že na mě vlastně nepotřebuje trénovat, najednou ho bolely záda a byl to moc krátkej čas.

Čili ve výsledku bych asi měl podotknout, že ti tři soupeři, kteří se teďka našli, tak respekt k tomu, že to jsou aspoň ti, že když už mě chtěli zmlátit a dostali tu nabídku, tak do toho šli,“ uznal Benda.

Na Kotlárobijce si troufnou rapper Dan Maďar (během minulého turnaje rapoval nástupovku Diega Kotlára), samozvaný mistr kung-fu mistr, který si říká Dolari Plzňako, a bodyguard Ladislav Tišer. Jak tenhle bizarní souboj dopadne, uvidíme už 28. října. Více o soupeřích Karlose Bendy se dočtete zde: Benda dostane tři soupeře. Budu do tebe šlehat kudlankou! křičel jeden z nich

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarda Kotlár už promýšlí taktiku na další zápas

Jarda Kotlár nevěřícně kroutí hlavou a posílá vzkaz Datlovi. „Toho vibrátora ti vrátím“

Sled událostí na tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 6 pořádně namíchnul Jardu Kotlára, který se rozhodl zareagovat...

Žralok a Max Green jsou jedna ruka

Proteinová vánice se prohnala tiskovkou Clash of the Stars 6. V hlavní roli žralok Patrik

Tisková konference před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 6 se opět neobešla bez několika excesů. Co se dělo tentokrát?

Gappa už je součástí Clash of the Stars

Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?