Jarda Kotlár nevěřícně kroutí hlavou a posílá vzkaz Datlovi. „Toho vibrátora ti vrátím“

Sled událostí na tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 6 pořádně namíchnul Jardu Kotlára, který se rozhodl zareagovat prostřednictvím videa. Jaký slib dal fanouškům?

Jarda Kotlár už promýšlí taktiku na další zápas Foto: Clash of the Stars

Jarda Kotlár slibuje granáty i odplatu. Tenhle soupeř mi nemůže uškodit, má jasno

Nezvykle klidný byl na tiskovce CotS Jarda "Kotlár Security" Kotlár. Tentokrát nedostal v rámci svého proslovu tolik prostoru, a tak se svoje pocity rozhodl přiblížit prostřednictvím videa na Instagramu.

"Já už tomu nemůžu uvěřit, vážně. Masakr. Co se to děje, to už zachází strašně daleko. Je třeba se k tomu vyjádřit a říct, co si myslím, jaká je pravda a tvrdá realita. Jak jste mohli vidět, já jsem se snažil být v klidu. Vím, jakej jsem. Kdybych na něj (Datla) zaútočil, tak bych mu mohl ublížit.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kdybych ho praštil, tak bych mu mohl něco udělat. Já to beru sportovně, je to MMA, uvědomte si to. Vy, co o mně mluvíte špatně, nikoho z vás se nebojím. Nikoho. Chci předvést hezkej zápas. MMA je pro mě srdcová záležitost. Baví mě to a dělám to srdcem. Tuhle cestu jsem si vybral a nikdo mi ji nemůže vzít. Neberte si mě do pusy a neponižujte mě.

Chci poděkovat všem, co to sledují a podporují mě. Nedostal jsem žádný prostor, abych se vyjádřil k lidem, co mě mají rádi. Datel dostal víc prostoru, což je smutný, protože on je fake. Já nejsem žádnej bizár, já jsem real."

Následoval vzkaz přímo pro Marka Valáška. "Marku, hlavně nastup do toho zápasu. Nastup mi tam. Nezraň se, dávej pozor. Toho vibrátora, co si po mně hodil, ti vrátím, neboj se. Strach z tebe nemám, ty šašku."

Jarda Kotlár se ve druhé polovině videa vyjádřil na adresu tří soupeřů Karlose Bendy. "Všichni tři se přiživujete a všichni tři dostanete. Mně to je jedno, já vám to přeju. Ale nejste silnější, než já, abyste porazili Bendu, uvědomte si to. Bude to vaše ostuda, ať to každý vidí, že Benda porazí za jeden den tři soupeře."

sipka Čtěte také: Nadlidská síla a nekonečná zloba. Jarda Kotlár plánuje pomstu

Jarda Kotlár přislíbil fanouškům, že do aktuální přípravy na zápas, který proběhne 28. října, dá naprosto vše. A kdyby se náhodou stalo, že v zápase bez rukavic s influencerem Datlem padne, skončí s MMA.

Podle slov Jardy, ale Datel není soupeř, který by ho mohl ohrozit. Případný nezdar by vnímal jako velkou ostudu. Zároveň ale fanoušky ubezpečil, že takový scénář rozhodně nenastane.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Security Kotlár jde do boje

Jarda Kotlár: Chtěl jsi to bez rukavic, máš to mít! Kdo okusí Kotlárovy holé klouby?

Další turnaj Clash of the Stars se nezadržitelně blíží, a začínají se odkrývat duely, na něž se můžeme těšit. Uvidíme znovu i Jardu...

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars

Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu....

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...