VIDEO: „Takovou ti šlehnu, že ztratíš rozum!“ vzkazuje Kotlár Datlovi

Jarda Kotlár a Marek Valášek si to spolu koncem října rozdají na holé pěsti. Pánové si stihli říct už leccos, avšak napětí mezi nimi houstne i nadále – ostrými vzkazy nešetří. Co Kotlár Datlovi slibuje udělat?

Valášek vs. Kotlár Foto: Youtube

Ukážeme tvrdou realitu, slibuje Kotlár

Jarda Kotlár už na Marka Datla Valáška pilně trénuje a neváhá při tom neshody se svým soupeřem okořenit nějakým peprným vzkazem. Jarda Kotlár očividně stále nedokáže překousnout incident s „vibrátorem“, který se odehrál během tiskové konference Clash of the Stars 6, a tak se k tomu stále vrací.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Řekni Datlovi, že potřebuje nějakej černej vibrátor,“ začíná Kotlár ve videu během tréninku. „Dostaneš bomby, vole, já ti ukážu, kam patříš! Stokrát! Takovou ti šlehnu v tý kleci, že normálně ztratíš i rozum,“ slibuje Kotlár Datlovi. „Ukážeme tvrdou realitu. (...) To budou bomby, já ti ukážu!“ dodal přesvědčeně Jarda.

Mezi Kotlárem a Datlem to vře už nějakou dobu. Společně se totiž podíleli na Kotlárově videoklipu, přičemž Kotlár následně obvinil Valáška společně s jeho kamarádem Vojtou Hlaváčkem, který na tvorbě videoklipu spolupracoval, že ho okradli.

Tuhle záležitost znovu otevřeli i na úvodní tiskovce k nadcházejícímu turnaji. „Spolupracovali jsme spolu, protože Jardu zastupoval můj kamarád Vojta Hlaváček. (...) Celý to ztroskotalo na tom, že Jarda si myslí, že z jednoho zhlédnutí na Youtube je výdělek jedna koruna, takže podle jeho výpočtů, klip, který viděly tři miliony lidí, vydělal tři mega, tím pádem si myslí, že jsme ho podělali,“ vysvětlil gró jejich neshod Valášek.

Jarda s Datlem se do sebe na tiskovce pustili takovým způsobem, až to vypadalo, že si to rozdají ještě před zápasem. Jejich slovní přestřelka vyvrcholila nekonečnou řadou výčitek a nadávek a Valášek se na konci zvedl ze svého místa, aby Kotlárovi dle jeho slov vrátil již zmíněný vibrátor.

„Tys  říkal, že ti Vojta dluží nějaký věci, chci to tady trošku srovnat za Vojtu, protože tys u něj jednu noc spal, něco sis tam nechal na posteli, tak ti to chci vrátit,“ prohlásil Valášek, zatímco Jardovi podával gumovou hračku.

Mezi Valáškem s Kotlárem v tuto chvíli panuje tak velká nenávist, že jsou schopní si říct do očí v podstatě cokoli. Uvidíme však, kdo bude mít převahu, až dojde na holé klouby. Už 28. října si to spolu rozdají v zápasu bare knuckle.

Svůj tip, jak tento zápas dopadne, prozradil i Karlos Benda. Jak tenhle vyostřený duel vidí Kotlárobijec, se dozvíte zde: Datel nemá KO úder. Jarin umí využít váhu. Karlos Benda predikuje duel Kotlár vs. Datel

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarda Kotlár už promýšlí taktiku na další zápas

Jarda Kotlár nevěřícně kroutí hlavou a posílá vzkaz Datlovi. „Toho vibrátora ti vrátím“

Sled událostí na tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 6 pořádně namíchnul Jardu Kotlára, který se rozhodl zareagovat...

Karlos Benda

Karlos Benda: Někteří vyzyvatelé zbaběle vycouvali. Kdo se bál jít s Kotlárobijcem do klece?

Karlos Benda měl řadu vyzyvatelů. Teď prozradil, že když došlo na lámání chleba, někteří zbaběle vycouvali.👎 Kdo se bál jít s Kotlárobijcem...

Karlos Benda a jeho tři soupeři

Benda dostane tři soupeře. Budu do tebe šlehat kudlankou! křičel jeden z nich

Karlos Benda avizoval, že jeho zápas v Clash of the Stars 6 je naprostá šílenost, nikoho by ale nejspíš ani ve snu nenapadlo, o co půjde.😲