Já ho za to trefím! slíbil mediální magnát. Rýsuje se konečně duel Bejr vs. Soukup?

Během posledního turnaje Clash of the Stars došlo k vyhrocené situaci a hlavní roli sehrál Psychopat Bejr. Kromě Tomáše Le Syho má Aleš ještě dalšího potenciálního soupeře. Kdo chce promotéra organizace pomstít?

Aleš Psychopat Bejr Foto: Clash of the Stars

Soukup: Rád bych ho seknul

Na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars dostál Aleš Bejr své přezdívky a stal se spolu s promotérem Tomášem Le Sym hlavním aktérem vyhrocené situace, která vyvrcholila zákeřným úderem, který Bejr uštědřil Le Symu.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

U celého incidentu byli přítomní speaker Jakub Jíra, který právě vyzpovídal televizního magnáta Jaromíra Soukupa, jenž měl být podle všeho Bejrovi původně soupeřem. Stále visí ve vzduchu možnost, že půjde Bejr se šéfem organizace, Soukup se však ve svém pořadu Reakce Jaromíra Soukupa nabídl, že Le Syho pomstí.

➤ Připomeňte si: Bejrovo dělo Le Symu, asistující Soukup, sumó staredown a nová posila Mikulášek

„Já jsem u toho byl a vůbec jsem to nečekal. Dělal jsem tam s Jakubem rozhovor, ani jsem nevěděl, že tam je Tomáš. (...) Já to nepochopil, že přišel a začal se konfrontovat s Tomášem, přitom měl asi se mnou, protože my jsme dělali interview. Takže já navrhuju, že ho trefím za to,“ prohlásil Jaromír Soukup.

„Myslím, že to přehnal trochu. (...) Já jsem byl zezadu, tak jsem neviděl, jestli to bylo pěstí nebo loktem, ale bez chrániče na zuby je to prasečina,“ odsoudil Bejrův útok Soukup. „Za tohle bych ho rád seknul, s dovolením.“

„To budu rád samozřejmě, budu ti držet palce, zasloužil by si dostat,“ reagoval okamžitě promotér Clash of the Stars. „Budeme rádi, já ti to dovolím a rádi to domluvíme,“ uzavřel záležitost Tomáš Linh Le Sy.

Zákeřný Bejr a kritika Le Syho

Aleš Bejr konfrontaci s Tomášem Le Sym zakončil poněkud zákeřným útokem a ani běžně ledově klidný promotér neurdžel emoce na uzdě. Le Sy si svou chybu uvědomil, přesto se nevyhnul kritice, obzvlášť pak ze strany promotéra organizace profesionálních zápasů OKTAGON MMA Ondřeje Novotného.

➤ Čtěte také: Karlos Benda vysvětluje, jakého soupeře by si proti sobě přál v kleci. Klapne to?

Oba promotéři se pak ale skrze média usmířili. „Zamrzelo mě to, Ondra se potom vyjádřil, že to tak nemyslel, že si to o mně nemyslí, já doufám, že to tak je, věřím tomu a v pohodě, nic se neděje,“ okomentoval Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podcast Lea Brichty

Brichtalk: O čem je podcast Lea Brichty a kde ho sledovat?

Brichtalk je zbrusu nový podcast profesionálního zápasníka Lea Brichty, který si zve zajímavé hosty nejen ze světa bojových sportů.

Martin Fenin

Kam se poděl Martin Fenin a jeho touha stát se MMA bojovníkem?

Mohl napsat zajímavou kapitolu svého už tak pestrého životního příběhu. Bývalý fotbalista a notorický průšvihář Martin Fenin si ale svým...

Karlos Benda

Benda promluvil o případném zápasu s Mikuláškem. Troufnul by si na Babu Jagu?

Clash of the Stars má novou posilu v podobě Vaška Mikuláška.🤡💪Karlos Benda prozradil, zda by si s Babou Jagou troufnul, případně za jakých...