Neměli jsme na výběr, říká o termínové kolizi s Oktagonem promotér Tomáš Le Sy

Turnaje organizací Oktagon MMA a Clash of the Stars se poprvé uskuteční v ten samý den. Tomáš Le Sy v tom ovšem zásadní problém nevidí. Co na toto téma řekl?

Promotér Le Sy Foto: Clash of the Stars

Oktagon a Clash of the Stars půjdou termínově poprvé proti sobě

Někdy to zřejmě přijít muselo. Nadcházející turnaj Clash of the Stars se uskuteční ve stejný termín, jako galavečer Oktagon 52 v anglickém Newcastlu. Fanoušci si tak 27. ledna budou muset vybrat. Pravdou ale je, že turnaj v Anglii je z pohledu Oktagonu hodně orientovaný na místní trh, což také Tomáš Le Sy v rozhovoru zmínil.

sipka Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem za registraci zde

Na pondělní tiskovce před turnajem Clash of the Stars 7 bylo tradičně hodně veselo. Mimo všemožné excesy organizace oficiálně oznámila datum turnaje, který se poprvé stěhuje do větší haly, konkrétně do multifunkční haly Fortuna.

90% lístků se rozebralo během úvodních 12 hodin po spuštění prodeje. O bizarní zápasy je stále rostoucí zájem a Clash of the Stars dokonce poprvé jde termínově přímo proti Oktagonu, byť to podle slov Le Syho nebyl záměr.

"Tohle jsme s Ondrou Novotným nekomunikovali, já jsem do nedávna ani nevěděl, že turnaj v Newcastlu je právě v tomto termínu. Přiznám se, že ty zahraniční eventy jsou hodně mimo mě.

My jsme ale neměli na výber. Dva roky jsme se úspěšně snažili vyhýbat stejným termínům, tentokrát to vyšlo takhle. Je to pro to, že jsme dostali jeden termín na hale a jeden termín od produkce. A byl to přesně tenhle den. My jsme se nemohli na nikoho ohlížet. Není to ale moc dobré pro nikoho.

Doufám, že naše vztahy to nijak zásadně nenabourá. Přeci jen jejich turnaj je hodně orientovaný na tamní trh, který by neměl Clash of the Stars ovlivnit. Pokud ano, tak budu jedině rád, když se bude Clash vysílat v Anglii. To se ale nestane, takže si myslím, že to galavečer Oktagonu nijak neovlivní.

Cílovky se sice částečně kryjí, ta část fanoušků, která sleduje Oktagon i nás, si bude muset vybrat. To jádro cílovky je ale jinde, takže to nebude tak, že bychom se navzájem sežrali. Nepomůže to nikomu, ale tak to prostě bude," uzavřel svou řeč Tomáš Le Sy v rozhovoru s Willy Caem.

Jaký na tuto relativně nešťastnou termínovou shodu má promotér Ondřej Novotný, si můžeme jen domýšlet, je ale pravděpodobné, že ho tato informace moc nepotěšila. turnaj Oktagon 52: Magard vs. Cartwright prozatím nemá na kartě žádného českého bojovníka, byť Matěj Peňáz vyjádřil po vyhraném zápase v Ostravě prosbu vyzvat v Newcastlu místní hvězdu, Matthewa Bonnera.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy uvedl jméno, se kterým už do budoucna Clash of the Stars nepočítá

Clash of the Stars je neustále na vzestupu, hlavní promotér Tomáš Linh Le Sy ale zůstává nohama pevně na zemi. Kdo z účastníků se v...

Tomáš Linh Le Sy

Promotér Clashe Tomáš Le Sy promluvil o dalších plánech s Mawarem i nové lásce Denise

Jedna z ústředních postav organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy dal nahlédnout pod pokličku aktuálního dění. Proč nechce svou...