Známý televizní magnát hlavní tváří turnaje Clash of the Stars 7! Čeká ho oblíbenec fanoušků

Na pondělní tiskové konferenci byly představeny zápasy nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 7, který se uskuteční 27. ledna 2024. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Na turnaji Clash of the Stars 7 bude veselo Foto: Profimedia

Jaromír Soukup se v hlavním zápase Clash of the Stars 7 utká s Psychopatem Bejrem

Tohle zavání zase slušnou komedií. Majitel TV Barrandov, Jaromír Soukup, se v rámci dalšího z jeho mnoha projektů, objeví 27. ledna v hlavním zápase galavečeru Clash of the Stars 7. Turnaj se tentokrát uskuteční v pražské Sportovní hale Fortuna s kapacitou 13 000 diváků. Jeho soupeř, problémový Aleš Bejr, musel být na tiskovce ve svěrací kazajce. Oznámeny byly kompletně všechny zápasy a už v tuto chvíli všechny kurzy najdete u Fortuny ZDE

Zápas Bejr vs. Soukup na Clash of the Stars 7 se uskuteční pod pravidly klasického boxu, s čímž ale evidentně Aleš Bejr nesouhlasil a dožadoval se zápasu v MMA. Už samotný výběr soupeře ho totiž neuspokojil a opakovaně se ostře obul do promotéra Tomáše Le Syho i jeho přítelkyně, Denisy Ryndové.

Le Sy v kontextu poslední vzájemné konfrontace na Clashi 6, kdy ho Bejr zákeřně  fyzicky napadl, vše sledoval pro jistotu z povzdálí a moderátorského žezla se na chvíli chopil bojovník Leo Brichta.

"My jsme si to takhle slíbili. Já proti němu vůbec žádný emoce necítím", odpověděl Jaromír Soukup na otázku, proč chce zápasit zrovna s Bejrem. V tu chvíli ale ještě netušil, že se ho psychopat Bejr pokusí rozebrat slovně a na staredownu ho kopne do břicha.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Bejr dokonce nazval Soukupa "močkou", ten ale po celou tiskovku zůstal ledově klidný, zatímco nepříčetný Aleš Bejr běsnil navzdory svěrací kazajce a dvěma členům ochranky. Na turnaji si svou premiéru v organizaci Clash of the Stars odbyde i kontroverzní Václav Baba Jaga Mikulášek. Dojde také na vůbec první odvetu mezi Tadeášem Veselý a Faynem.

Celou tiskovou konferenci narušil incident, po kterém se muselo pódium zhruba 20 minut vytírat místní uklízecí četou. Jedna z účastnic totiž podle dostupných informací měla po své soupeřce hodit výkaly. Na záznam se můžete podívat tady:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Íránský Hulk

Íránský Hulk dští oheň a síru na celé Česko. Proč Čechy nekompromisně odepsal?

V sobotu se měl konat třetí galavečer RedFace, kde jsme měli konečně vidět v akci obávaného íránského Hulka.💪🟢 Ten ale zanevřel na celé...