Íránský Hulk dští oheň a síru na celé Česko. Proč Čechy nekompromisně odepsal?

V sobotu se měl konat třetí galavečer RedFace, kde jsme měli konečně vidět v akci obávaného íránského Hulka. Ten ale podle všeho shrábnul zálohu a teď dští oheň a síru nejen na organizaci, ale celou Českou republiku. Co Hulkovi Češi provedli?

Íránský Hulk Foto: RedFace

Hulk chtěl polštářovou bitvu

Velkým lákadlem organizace RedFace byl nepochybně íránský Hulk, který už jednou do Čech nedorazil z důvodu zranění. Podle vyjádření organizace prý tým dělal vše, co mohl, aby Sajada Gharibiho do Čech tentokrát skutečně dostal, jenže Hulk má nespočet důvodů, proč se do Prahy opět nepodívá.

Největší íránský silák podle všeho počítal s polštářovou bitvou a na poslední chvíli se měl dle jeho slov dozvědět, že se s ním počítá na MMA zápas. Sajad Gharibi prý organizaci upozornil na to, že má za sebou covid, a tak nebude nějakou dobu schopen plnohodnotného tréninku.

První smlouva s RedFace zahrnovala coby Hulkova soupeře Kolesa, když se ale Gharibi dozvěděl, že Koleso už má za sebou dva zápasy, zřejmě ho to vyděsilo a vyjednal si místo něj Freescoota, o kterém věděl, že s Kolesem prohrál. Záhy se ale Hulk dozvěděl, že by tentokrát mělo jít o zápas v MMA, nikoli o polštářovou bitvu, se kterou počítal, a to byl zřejmě první hrbol na cestě.

Nenávistní Češi mi psali, že jsem čuně

K tomu všemu ale údajně přispěli i čeští fanoušci, kteří měli Hulkovi posílat spoustu nenávistných zpráv. „Byl jsem varován lidmi kolem mě, že jsou Češi zlí. Máma v tomhle měla pravdu,“ prozradil Hulk v rozhovoru pro Top-Fight.cz.

Některé ze zpráv prý zněly až výhrůžně. Hulkovi údajně psali lidé, které v životě neviděl, že je čuně, a hrozili mu, že si ho po příjezdu do Prahy najdou a „donutí ho chrochtat“.

Ani Hulk ale nejde pro nadávku daleko, a tak to Čechům vrátil i s úroky: „Všichni jste odporná prasata a hovada. Beze mě by nikdo nevěděl, kde se dá Česko najít na mapě. To já vás proslavil a vy se mi odvděčíte tak, že mi budete psát tyhle hlouposti?“ pustil se do Čechů bez servítek.

„Já jsem světová osobnost, celebrita, mě každý zná. Každý den rozdávám desítky podpisů, lidé se se mnou fotí. V Íránu jsem někdo. (...) Místo, abyste mi byli vděční, že jsem vás proslavil, tak jste mi nadávali. A za to vám přeju jen to nejhorší,“ dodal Hulk na závěr.

Hulk i záloha v trapu

Podle Hulkova vyjádření je v podstatě nemožné, že bychom ho v budoucnu přece jen viděli v kleci české organizace. Na Česko prý zcela zanevřel. „Nebudu se zabývat nikým z vaší malinké a nenávistí nacucané země. (...) Chcete zápas? Přijeďte za mnou do Búšehru. Tímto končím tuhle konverzaci, ostatní jdou do bloku,“ vzkázal českým fanouškům i zápasníkům skrze Top-Fight.cz.

➤ Čtěte také: Max Green se údajně stal terčem sexuálního násilí. Kdo na bojovníka Clashe dostal zálusk?

Hulk má ale ještě jeden velký důvod, proč se České republice vyhnout obloukem. Od RedFace dostal nemalou zálohu, kterou chce organizace logicky zpět. Gharibi ale nemá pocit, že by měl něco vracet. On dle svého názoru veškeré podmínky smlouvy splnil. V RedFace na to mají ale jiný pohled, a proto prý obeznámili íránskou policii a budou se snažit z Hulka dostat peníze zpět.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Max Green

Max Green se údajně stal terčem sexuálního násilí. Kdo na bojovníka Clashe dostal zálusk?

V kleci se mu zatím příliš nedaří, o náruživé fanynky ale Max Green evidentně nemá nouzi. Tuhle zkušenost by si ale raději odpustil. Jaká...

Jaroslav Kotlár

Kotlára místo klece strachu čeká vězení. Pouliční rvačky ho kupodivu za mříže nedostaly

Jardu Kotlára v kleci Clash of the Stars jen tak neuvidíme. Koncem minulého týdne byl nucený nastoupit do výkonu trestu.⛓️ Co ho dostalo za...

Aleš Psychopat Bejr

Já ho za to trefím! slíbil mediální magnát. Rýsuje se konečně duel Bejr vs. Soukup?

Během posledního turnaje Clash of the Stars došlo k vyhrocené situaci a hlavní roli sehrál Psychopat Bejr.☠️ Kdo chce napadeného promotéra...