Kotlára místo klece strachu čeká vězení. Pouliční rvačky ho kupodivu za mříže nedostaly

Jardu Kotlára v kleci Clash of the Stars jen tak neuvidíme. Koncem minulého týdne byl nucený nastoupit do výkonu trestu. Přečtěte si, co ho dostalo za mříže.

Jaroslav Kotlár Foto: Clash of the Stars

Jarda Kotlár: Je potřeba se netrápit

Jarda Kotlár něco málo naznačil bezprostředně po posledním turnaji Clash of the Stars. Tou dobou však podle všeho ještě nebyl úplně tak smířený se svým osudem a nebyl připravený sdílet se světem, co ho zanedlouho čeká.

„Já teď mám před sebou důležitější věci, čeká mě něco špatnýho, nějaká cesta, budu teďko dlouho pryč a chci, abyste všichni věděli, že vás mám rád, svoje děti miluju a mějte se, ahoj,“ loučil se se slzami v očích prostřednictvím kanálu Willy Cao.

Jarda měl během rozhovoru očividně na krajíčku a nechtěl víc záležitost rozebírat, a tak jsme se mohli jen domýšlet, co přesně stálého bojovníka Clash of the Stars čeká. Pouhý den před nástupem do vězení to ale Jarda na rovinu přiznal.

„Ano, je to pravda,“ připustil v pořadu Reakce Jaromíra Soukupa, když se ho moderátor zeptal, co je pravdy na tom, že má druhý den nástup do vězení. „Po zápase s Datlem jsi to tak nepřímo naznačil, ale teď ses k tomu teprve otevřeně a exkluzivně vyjádřil,“ okomentoval Jakub Jíra.

„Jo, budeme tam kouřit banány, ne?“ snažil se Jarda odlehčit rozhovor. „Sranda musí být. Já jsem člověk, co má srandu rád a co si na srandě ujíždí,“ vysvětloval vysmátý Kotlár.

Potom ale zvážněl. „Je potřeba se netrápit a neplakat. Na člověka to občas přijde, ale jsme silní a musíme se smát a rozdávat kolem sebe hodně lásky, protože láska nás dělá silnějšími.“

Pouliční rvačky v tom prsty nemají

A co že Kotlára za mříže přivedlo? Nejednou jsme slyšeli, že Jarda je pouliční rváč, a tak nejspíš většinu z nás napadlo, že za jeho trestem stojí nějaká divoká potyčka. Jenže chyba lávky, pěstní souboje mimo klec za Jardovu situaci kupodivu nemůžou.

➤ Čtěte také: Já ho za to trefím! slíbil mediální magnát. Rýsuje se konečně duel Bejr vs. Soukup?

Za Kotlárovo neštěstí můžou alimenty. Respektive fakt, že je Kotlár neplatil. Jarda má údajně dohromady šest dětí, na které nebyl s to řádně přispívat. Těžko ale říct, jestli za to mohl nedostatek financí, lhostejnost nebo jednoduše neochota platit.

Stejně tak je zahalena tajemstvím i přesná doba, kterou by měl Jarda ve vězení strávit. Některé zdroje uvádějí dvacet měsíců, jiné tři a půl roku. Uvidíme tedy, kdy o nejslavnějším security Česka znovu uslyšíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podcast Lea Brichty

Brichtalk: O čem je podcast Lea Brichty a kde ho sledovat?

Brichtalk je zbrusu nový podcast profesionálního zápasníka Lea Brichty, který si zve zajímavé hosty nejen ze světa bojových sportů.

Martin Fenin

Kam se poděl Martin Fenin a jeho touha stát se MMA bojovníkem?

Mohl napsat zajímavou kapitolu svého už tak pestrého životního příběhu. Bývalý fotbalista a notorický průšvihář Martin Fenin si ale svým...

Karlos Benda

Benda promluvil o případném zápasu s Mikuláškem. Troufnul by si na Babu Jagu?

Clash of the Stars má novou posilu v podobě Vaška Mikuláška.🤡💪Karlos Benda prozradil, zda by si s Babou Jagou troufnul, případně za jakých...