Václav Mikulášek prozradil, komu z OKTAGONu a české MMA scény nemůže přijít na jméno

S promotéry OKTAGONu se Baba Jaga dle jeho slov rozešel v dobrém, jedna věc mu ale přece jen leží v žaludku. Vašek Mikulášek prozradil, komu z organizace a české MMA scény nemůže přijít na jméno.

Vašek Baba Jaga Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Rock by zasloužil vyhazov

Není tomu dlouho, co byl Vašek Mikulášek odejit z organizace OKTAGON MMA, v níž dlouhá léta zápasil. S promotéry si prý vše řekli na rovinu a není mezi nimi žádná zlá krev, ale jedna věc Baba Jagu přece jen trochu pobouřila. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Můj oblíbený anglický zápasník Rock,“ odpověděl Mikulášek na otázku, komu by v MMA dal v tuhle chvíli červenou kartu. „To, co udělal, to je za mě věc, za kterou by ho měl OKTAGON vyhodit,“ řekl Baba Jaga v podcastu RED CARD.

„A to se nekoukám na sebe, že bych byl zhrzený parchant, ale udělal to v přímém přenosu, kdy na něj koukala nějaká tisícovka lidí, a on ho kopl, zranil a frajer přišel o zápas, peníze, přípravu, a ještě mu místo omluvy nadával a vyhrožoval,“ připomněl Vašek Mikulášek chování Shema Rocka k Jardovi Pokornému.

„Já být na jeho místě, tak zalezu do kouta a zůstanu tam. Ale asi funguje dvojí metr, to se přiznám, že mě trošku urazilo,“ připustil Baba Jaga. „On by si zasloužil buď rok stopku, nebo vyhození z OKTAGONu,“ uzavřel Mikulášek.

Nenávist k Vlčkovi

Situace kolem Shema Rocka Mikuláškovi vadí spíše z principu, Baba Jaga ale zmínil ještě jednu osobu, jíž nemůže přijít na jméno. „Koho nerespektuju a nesnáším, a ten člověk o sobě tvrdí, že je MMA zápasník, je Zbyněk Vlček. Toho fakt nenávidím, ten kluk si na mě dokázal otevřít hubu,“ vysvětlil Baba Jaga.

„Já jsem řekl, že si nezaslouží zápasit na Štvanici, protože on nebyl v pozici, neukázal ještě nic v tom MMA světě, aby si zasloužil nejkrásnější turnaj roku. Když jsem si ho odchytl v klubu, tak se p***al a schoval se za vyhazovače. Ženská, co chodí na trvalou,“ nebral si servítky Baba Jaga.

➤ Čtěte také: Karlos Vémola: „Nikdy jsem v Česku nestanul před soudem“. Přijde někdy usmíření s Kinclem?

Pro Václava Mikuláška je v tuhle chvíli OKTAGON a jeho zápasníci minulostí. Jeho novým domovem je Clash of the Stars, kde ho prvně uvidíme už 27. ledna, kdy po kleci prožene Patrika „Žraloka“ Hüblera.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Krzysztof Jotko vyhlíží angažmá v Oktagon MMA

Můj manažer je v kontaktu s Novotným. Příští rok mě uvidíte v Oktagonu, hlásí veterán UFC

Teď to sice nevyšlo, přesto se pro budoucí rok rýsuje pro organizaci Oktagon MMA hodně zajímavá posila. Kdo by mohl udělat průvan ve...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...